📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Up
no w sumie masz rację - ja, no i Ty, no i już 13 piw... @krzyks kurwa mać promujesz tęczowe sporty...
no w sumie masz rację - ja, no i Ty, no i już 13 piw... @krzyks kurwa mać promujesz tęczowe sporty...
A nie powinna stać obok jakaś istota asekurująca czy coś? Tak pytam, bo coś czuję, że w tym sporcie to większe prawdopodobieństwo jest przypierdolić ryjem w materac niż poprawnie wykonać ćwiczenie.
tęczowe sporty ? a co tam jest tęczowego bo nie ogarniam, każdy bokser robi coś z gimnastyki np: przy rozgrzewce, czy on też jest lekko tęczowy ? Ale dojebałeś
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Mógł zrobić "człowieka - dżdżownicę". Może by pomyśleli, że tak miało być.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów