Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- A normalnie, dzień jak co dzień.
- Nie wydaje ci się, że dzisiaj jakby cieplej niż zwykle?
- Może, dupa mi się jakoś świeci, chyba.
- Ja się idę przejść po zakładzie.
- To do jutra.
Znając inteligencję hindusów i ich standardy to na dupie miał profesjonalny ręcznik ochronny, na nogach termoizolacyjne japonki, koszulę z poliestru (albo inną szmatę, która od iskry jara się lepiej niż podpałka), okulary niepotrzebne, tak samo rękawice. Został wyposażony w profesjonalny postkolonialny sprzęt z lat pięćdziesiątych, odbył eleganckie szkolenie, które trwało całe 7 minut i było prowadzone przez jakiegoś randomowego pracownika, który się przypałętał z ulicy. Zabezpieczenia maszyn zostały zdemontowane, bo po co to komu? Tylko utrudniają pracę. System wentylacji też działa jak należy, co również można zaobserwować na nagraniu. Gaśnica z 1994 roku jest w pokoju dyrektora na drugim końcu zakładu - ale jest! Na zraszacze szkoda kasy, zwłaszcza w takim miejscu jak odlewnia. Wysokie temperatury? Ogień? Phi, to nie ma znaczenia, bo przecież co się może stać? Wyjście ewakuacyjne dobrze oznakowane, wyznaczony punkt zbiórki w razie potrzeby ewakuacji. A to wszystko za zawrotne 1500 rupii miesięcznie! Czyli na nasze niecałe 73 złote
Wypadki się zdarzają, miał to szczęście, że mieszkał w takim potężnym kraju jak Indie, a nie jakimś europejskim kurwidołku!
Znając inteligencję hindusów i ich standardy to na dupie miał profesjonalny ręcznik ochronny, na nogach termoizolacyjne japonki, koszulę z poliestru (albo inną szmatę, która od iskry jara się lepiej niż podpałka), okulary niepotrzebne, tak samo rękawice. Został wyposażony w profesjonalny postkolonialny sprzęt z lat pięćdziesiątych, odbył eleganckie szkolenie, które trwało całe 7 minut i było prowadzone przez jakiegoś randomowego pracownika, który się przypałętał z ulicy. Zabezpieczenia maszyn zostały zdemontowane, bo po co to komu? Tylko utrudniają pracę. System wentylacji też działa jak należy, co również można zaobserwować na nagraniu. Gaśnica z 1994 roku jest w pokoju dyrektora na drugim końcu zakładu - ale jest! Na zraszacze szkoda kasy, zwłaszcza w takim miejscu jak odlewnia. Wysokie temperatury? Ogień? Phi, to nie ma znaczenia, bo przecież co się może stać? Wyjście ewakuacyjne dobrze oznakowane, wyznaczony punkt zbiórki w razie potrzeby ewakuacji. A to wszystko za zawrotne 1500 rupii miesięcznie! Czyli na nasze niecałe 73 złote
I po co tego tyle napisałeś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów