📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I pejsy nie pomogły?
Szkoda.
Szkoda.
sprytny, szybki, kreatywny, zaangażowany...
Jak tu się dziwić, że porządni pracownicy wyginęli?!
Jak tu się dziwić, że porządni pracownicy wyginęli?!
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Izraelski pracownik chciał zabawić się w siłacza.
Trup na miejscu.
Nadmuchają go kompresorem i jeszcze zasiądzie z nimi do paschy ku chwale obciętych napletów.
Czy jest na sali ekspert który przybliżyłby wagę tego walca który go spłaszczył?
dwakilo napisał/a:
Czy jest na sali ekspert który przybliżyłby wagę tego walca który go spłaszczył?
Waga była duża . Nie dziękuj
Walec był niekoszerny i ukrywał się tam terrorysta hamasu, dlatego icek nie przeżył.
dwakilo napisał/a:
To jest chyba blacha stalowa, zrolowana. Na oko około 0,5m3 więc pewnie koło 4 ton.
dwakilo napisał/a:
krążek o wymiarach
- średnica 1 metr
- szerokość 1 metr
- średnica wewnętrzna (ta pusta) 0,5 metra
waży około 4,5 tony.
Także szacunek dla tego Żyda, że postanowił własną klatą zatrzymać to 4-tonowe coś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów