📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten walec ze stali jest tak kurewsko ciężki że jak widziałem w pracy jak rozładowywali tira z jednego takiego to naczepa zaczęła podskakiwać od naprężeń
No cóż, nie miał nic wystarczająco dużego do podłożenia pod pędzącą rolkę - to podłożył samego siebie.
Haha głupi pejs chciał ochronić swojego niemieckiego mercedes-benza
Jedno pejsate osiedle opóźni się w budowie, aj waj antysemityzm
Na szkoleniu BHP uczą aby w razie czego spierdalać a nie próbować zatrzymać towar/paletę/chujwieco.
Nie łapać, nie ratować rzeczy, nie usiłować w żaden sposób ingerować własnym ciałem tylko uciekać albo nie podchodzić w zależności czy to dzieje się przy nas czy wpadniemy na genialny pomysł aby jeszcze kurwa podbiegać żeby ratować rzeczy.
Nie łapać, nie ratować rzeczy, nie usiłować w żaden sposób ingerować własnym ciałem tylko uciekać albo nie podchodzić w zależności czy to dzieje się przy nas czy wpadniemy na genialny pomysł aby jeszcze kurwa podbiegać żeby ratować rzeczy.
Gość w kabinie chyba wiedział ile to waży i spierdolił z kabiny a ten nie wiedział. Maksymalna waga rolki jaką można zamówić to 12 ton. Jak widziałem na zakładzie produkującym blachodachówkę tiry przywoziły na plac tylko po dwie takie rolki.
jak żydowskie nasienie ginie to zawsze ciepło na serduszku się robi
No debil był i tak skończył. No nie moge leję z niego myślał że zatrzyma to hahaha 4 tony gołymi łapami. No nie pykło niestety nie jest Hulkiem haha
dwakilo napisał/a:
Czy jest na sali ekspert który przybliżyłby wagę tego walca który go spłaszczył?
Wozilem takie rolki z Finlandii miejscowosc Hammelina. Jest tam wielka fabryka takich rolek blachy. Wozilo sie to na zwyklej firance ale rekordowa jaka wiozlem na specjalnej naczepie typu mulda (specjalne zaglebienie na srodku naczepy w ktorej umiejscawialo sie taka rolke) miala 23.4 tony i byla troche wieksza od tej ale bez przesady. Na oko tak 1.5 m wysokosci i jakies 2-2.5m dlugosci. Przewaznie wozilo sie 2 albo 3 i ladowalo +/-24 tony. Waga zalezy od gramatury, materialu itd. ta z filmu mogla miec jakies 8-12 ton. Pozdrawiam
Cisej napisał/a:
Wozilem takie rolki z Finlandii miejscowosc Hammelina. Jest tam wielka fabryka takich rolek blachy. Wozilo sie to na zwyklej firance ale rekordowa jaka wiozlem na specjalnej naczepie typu mulda (specjalne zaglebienie na srodku naczepy w ktorej umiejscawialo sie taka rolke) miala 23.4 tony i byla troche wieksza od tej ale bez przesady. Na oko tak 1.5 m wysokosci i jakies 2-2.5m dlugosci. Przewaznie wozilo sie 2 albo 3 i ladowalo +/-24 tony. Waga zalezy od gramatury, materialu itd. ta z filmu mogla miec jakies 8-12 ton. Pozdrawiam
A osi czasami nie przeciążyłeś przy 2,5m dlugosci? XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów