📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pożyteczny pracownik,zauważcie że tor jazdy tej szpuli był wycelowany w karoserię ciągnika siodłowego,żydek zmienił tor jazdy i szpula trafiła w oponę wyżądzając dużo mniejsze szkody lub wogóle nic nie wyrządzając,takich pracowników to ze świecą szukać
Pracownik miesiąca
HE-MAN ale coś słaby
dwakilo napisał/a:
Czy jest na sali ekspert który przybliżyłby wagę tego walca który go spłaszczył?
Nie jestem ekspertem ale policzyłem sobie na kartce z ołówkiem: dla blachy aluminiowej oraz dla blachy stalowej. Wyszły wyniki od 7-10 ton dla aluminium oraz do nawet 30 ton dla stali (w górne wyniki wątpię) to wnioskuję, że gość został przewałkowany do grubości od 5-17 cm (+-2cm ). W szkole miałem 4 z matematyki i fizyki więc proszę bez wycieczek osobistych.
Walcówka, jeden krąg waży około 2.5 tony.
Ważne że rzucił pod nią patyk zanim się zaparł, zmieniło to znacząco przebieg sytuacji
Ważne że rzucił pod nią patyk zanim się zaparł, zmieniło to znacząco przebieg sytuacji
źydowski walec zagłady
dwakilo napisał/a:
Czy jest na sali ekspert który przybliżyłby wagę tego walca który go spłaszczył?
Woziłem takie gówna.. Waga kilka ton.. Ciężko powiedzieć ale jest zajebiscie ciężko to zabezpieczyć, Niemcy maja pierdolca na punkcie zabezpieczenia takiego ładunku... Specjalne kontrole, lista i sposób (czyt. kąt) ułożenia łańcuchów i pasów do tego maty antypoślizgowe i naczepa ze specjalnym wgłębieniem lub kantem.. Wracając do wagi.. Powiesiłabym od 2 do 4T
Chyba za mało kreskówek oglądał jak był dzieckiem i nie przewidział jaki może być efekt końcowy.Najważniejsze,że się już dowiedział...
Miejmy nadzieję że to był jeden z tych co to przechodzą przez granicę Autonomii jadąc i wracając z roboty...
JenkinsPerkins napisał/a:
jak żydowskie nasienie ginie to zawsze ciepło na serduszku się robi
Raczej maja sznasa ze to pejsaty bo u nich w wiekszosci taka tania sile robocza stanowia wlasnie palestynczycy
mesjans napisał/a:
Gość w kabinie chyba wiedział ile to waży i spierdolił z kabiny a ten nie wiedział. Maksymalna waga rolki jaką można zamówić to 12 ton. Jak widziałem na zakładzie produkującym blachodachówkę tiry przywoziły na plac tylko po dwie takie rolki.
Na ciężarówkę możesz maksymalnie coil 28-30ton załadować, zależy jaką masz naczepę. U mnie na zakładzie kierowcy przywożą 24-26ton w muldzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów