Boże, błogosław kanadyjską służbę zdrowia, zaledwie kilka godzin przed tym, jak zadzwoniła do pracy z powodu choroby, a teraz widzimy, jak niedawno wyemigrowali lekarze zajmują się tym problemem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Cytat:
Oczywiście, że jest wszystko w porządku a jak ktoś powie że nie to mu zablokujemy konto bankowe
flejtuch napisał/a:
Oczywiście, że jest wszystko w porządku a jak ktoś powie że nie to mu zablokujemy konto bankowe
Kiedyś mógłbym w to nie uwierzyć ale kandydowałem w wyborach do sejmu 2023 i nigdy nie miałem tylu kontroli różnych instytucji w domu gorpodarstwie i firmie. Nigdy więcej! zdala od mafijnej polityki!
napad jak napad ,jak ich wiele w polsce kazdego tygodnia nic nadzwyczajnego.
Black_Hole napisał/a:
napad jak napad ,jak ich wiele w polsce kazdego tygodnia nic nadzwyczajnego.
Może gdzieś u ciebie na slumsach.
Bambrych napisał/a:
Może gdzieś u ciebie na slumsach.
piwo przez pomyłke, mieszkam na bardzo wysokiej stopie wiec nie trafiłes reszta polski tak to slamsy
Black_Hole napisał/a:
piwo przez pomyłke, mieszkam na bardzo wysokiej stopie wiec nie trafiłes reszta polski tak to slamsy
Pewnie mieszkasz w Warszawie hahaha ;D
Black_Hole napisał/a:
piwo przez pomyłke, mieszkam na bardzo wysokiej stopie wiec nie trafiłes
przejebane , no chyba że winda jest
Vodkadrinker napisał/a:
Pewnie mieszkasz w Warszawie hahaha ;D
nie nie bardzo daleko od tej mentalnej wiochy
Black_Hole napisał/a:
nie nie bardzo daleko od tej mentalnej wiochy
Mieszkasz w jakiejś patologi i tyle. Ja się z tym nie spotkałem. Polska to nie Brazylia, jest u nas względnie bezpiecznie.
Black_Hole napisał/a:
Na wysokiej stopie popierdoleni a spermiarzowego....nie zdechnie z samo zachwytu wyimaginowanego w twoim pustym łbie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów