📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie dziwię się że ich izolują jak jest najwięcej zachorowań od początku tej zarazy.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ponad 100 mln ludzi w całych Chinach jest zamkniętych z powodu infekcji górnych dróg oddechowych. Tu chodzi o kontrolę, a nie o walkę z wirusem, z którym notabene nie da się w żaden sposób wygrać. Tak jak co niektórzy szczepią się na grypę co roku, tak i co roku jest sezon grypowy , tak samo jest z covidem. Możesz sobie 10 boosterów strzelić i tak to ciebie nie chroni. Nawet terrorysta Fauci przyznał to ostatnio przed kongresem USANie dziwię się że ich izolują jak jest najwięcej zachorowań od początku tej zarazy.
Chory świat, nie na srowida, ale na debilizm i zamordyzm. Jak ktoś ma problem ze srowidem to niech się sam izoluje i odpierdoli od reszty.
Nie przypuszczałem, że jeszcze takich idiotów jak Ty przeczytam...
Gdyby u mnie w miescie cos takiego sie dzialo i mialbym do wybory isc siedziec za manifestacje lub wziac poprostu noz i zajebac tylu ile sie da to wybralbym to drugie.
T3RMINATOR napisał/a:
Nie dziwię się że ich izolują jak jest najwięcej zachorowań od początku tej zarazy.
Ty jesteś jednak zaimpregnowany na myślenie. Telewizor zastąpił rozum i sumienie.
Mam nadzieję, że i u nas wprowadzą takie procedury. Koniecznie muszą zostać uruchomione obowiązkowe szczepienia!
Kolan2109 napisał/a:
Mam nadzieję, że i u nas wprowadzą takie procedury. Koniecznie muszą zostać uruchomione obowiązkowe szczepienia!
Chujowa prowokacja, a jesli nie to spierdalaj.
Kolan2109 napisał/a:
no i piwko dla ciebie takich ludzi to ja szanuje pedał trans gwałciciel pedofil i tacy jak Ty ta sama rasa
Szturmują jak armia zombie.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów