📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szklana Pułapka Bollywood
Dacie radę jeszcze jedną? Myk leci. A dacie radę jeszcze jedną? myk leci. A jeszcze jedną wytrzymacie?
Koleś poprostu testował wartość przerobową ludzi tareszta stała w kolejce po czterech
Koleś poprostu testował wartość przerobową ludzi tareszta stała w kolejce po czterech
Zamiast po 1 zdejmować to ci kurwa 1 zajęli i jak posilki przybyły to debile znów przestali myśleć i wszystko na raz...
Człowiek się martwi, że Hindusi i Chińczycy zaleją świat, ale wygląda na to, że oni sami pracują, żeby zbytnio się nie rozmnożyć. Naliczyłem 16 zainteresowanych, którzy nie potrafili pomóc trzem przygniecionym.
Taka szyba, widać że hartowana jest bardzo ciężka. A kilka? Toć tam ich połamało, ew, stłuczenia. Ten kłębek dostał chyba po biodrach. Jak szybko oddychasz, to powietrze uchodzi z klatki, i po prostu cię dusi. Formatki Szkła to chyba, tak na oko. 2000x1500x0,5mm. 2m na 1m razy pół centymetra gruba szyba.
każdy m2 szkła o grubości 1mm waży 2,5 kg .
Poniżej przedstawię przykłady dla 1m2 szkła o podanej grubości .
4mm-10kg
6mm-15kg
8mm-20 kg
10mm-25kg
12mm-30 kg
15mm-37,5kg
19mm-47,5 kg
Może ktoś obliczy ile tam było tafli?
4mm-10kg
6mm-15kg
8mm-20 kg
10mm-25kg
12mm-30 kg
15mm-37,5kg
19mm-47,5 kg
ale dekle, zamiast zdjąć z nich na szybko po 2-3 tafle na raz, po kilka razy, to na chama wszystko pchać zaczeli, heh gumować ich trzeba było pałą milicyjną
Cytat:
4mm-10kg
6mm-15kg
8mm-20 kg
10mm-25kg
12mm-30 kg
15mm-37,5kg
19mm-47,5 kg
Zgodnie ze wzorem. WPIZDU x DUŻO = w CHUJ i JESZCZE TROCHĘ
Hehe i na koniec obowiązkowa próba uniesienia w powietrze by być bliżej Pan Buka
Qunda napisał/a:
Taka szyba, widać że hartowana jest bardzo ciężka. A kilka? Toć tam ich połamało, ew, stłuczenia. Ten kłębek dostał chyba po biodrach. Jak szybko oddychasz, to powietrze uchodzi z klatki, i po prostu cię dusi. Formatki Szkła to chyba, tak na oko. 2000x1500x0,5mm. 2m na 1m razy pół centymetra gruba szyba.
4mm-10kg
6mm-15kg
8mm-20 kg
10mm-25kg
12mm-30 kg
15mm-37,5kg
19mm-47,5 kg
Z tego co się napatrzyłem to 1400-1600 kg ich dziabneło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów