odpalanie lokomotywy ze spychu Oczywiście, Rosja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hidden Power
były wypadki że ruskie lokomotywe zjedli
później poszli przenosić pałac kultury do Warszawy
"odpalanie lokomotywy ze spychu" no widzisz ,a ja zawsze myślałem że się mówi z popychu ,a nie ze spychu
Wcale nie widać że fejk. Na popych by wytworzyli tyle prundu żeby odpalić silnik?
@deat a ja cale zycie slyszalem i sam mowie "odpalanie na popych" i nigdy w zyciu waszych 2 wersji nie slyszalem
nanab napisał/a:
Na popych by wytworzyli tyle prundu żeby odpalić silnik?
I mi jeszcze powiesz że moc silnika spalinowego w faradach mierzysz?
Tylko w Rosji pchają lokomotywy...
@bania88 mówi się "odpalać z popychu, wiec nie kozacz
Jeśli było idealnie równo, bądź mieli z górki to nie problem ruszyć w tylu lokomotywę.
Kurwa widze same Miodki na forum dzisiaj.
To może i ja podam swoją wersję.
Mówi się odpalanie na pych lub popych.
"z" można odpalać ale:
z kabli lub ze stacyjki.
Można też odpalać pojazd ze spychu. Ale miejscowość Spych piszemy wtedy z wielkiej litery.
To może i ja podam swoją wersję.
Mówi się odpalanie na pych lub popych.
"z" można odpalać ale:
z kabli lub ze stacyjki.
Można też odpalać pojazd ze spychu. Ale miejscowość Spych piszemy wtedy z wielkiej litery.
Swoją drogą ciekawe jak oni silnikami elektrycznymi które napędzają koła, odpalili silnik spalinowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów