18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
MaszRumAmanita 2019-12-21, 13:32 1
... małpie figle
Zgłoś
Krypt0 2019-12-21, 14:29 1
Puści to ktoś z odpowiednim dźwiękiem
Zgłoś
Budrys2000 2019-12-21, 19:57 6
Małpy skaczą niedościgle,
Małpy robią małpie figle,
Niech pan spojrzy na pawiana:
Co za małpa, proszę pana!
Zgłoś
shoe5maker 2019-12-21, 21:04 1
"We don't need no education" - to ich motto
Zgłoś
Zeliwny 2019-12-21, 22:05
Kamerzysta lepszy niż w "Szeregowcu Ryanie"
Zgłoś
JednorękiBandyta 2019-12-21, 22:24
Wielkie mi co nie od dziś wiadomo że pewne rasy zwierząt nie da sie poprostu udomowić.
Zgłoś
korowiow777 2019-12-21, 22:35
Białe koszulki wygrały.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
Hill 2019-12-21, 23:52
Historia stara jak świat. Jedna laska dostała kibla. Musi powtarzać rok. I padło na ich klasę, że będą mieć nowa uczennicę . Ale kurwa traf chciał ze ta laska biała jest. I się wkurwili, że cała szkoła będzie się z nich śmiała. Bo to jest liceum tylko dla Murzynów.
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2019-12-22, 0:40 1
Typowa publiczna szkoła w USA.
Zgłoś
ziuny 2019-12-22, 7:57
Myślałem że tam obok gasnic mają piłki do kosza na takie akcje...
Zgłoś
siwybis 2019-12-22, 10:57
Za paczkę fajek a raczej za jednego szluga...
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2019-12-22, 16:38
I dziwić się, że kogoś kurwica strzela jak widzi takie filmiki, idzie tam i załatwia sprawę pistoletem...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów