📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
gdy byłem gówniarzem, gluty były zajebiste
czasem lubię sobie przypomnieć ich smak
więc o co komentarze
więc o co komentarze
elfis napisał/a:
więc o co komentarze
A smak chipsów z paznokci pamiętasz?
elfis napisał/a:
krzyks,
niestety , ale nie
za moich czasów nie wiedziałem co to są chipsy, bo ich nie było
Za moich gówniarskich też nie było, operuję obecnym nazewnictwem.
Macę zatem musisz pamiętać
elfis napisał/a:
więc o co komentarze
dokładnie ja też żre codziennie i jeszcze lubię sobie palcem przejechać po rowie i wąchać jak ten chyba nazistowski trener
tycho napisał/a:
dokładnie ja też żre codziennie i jeszcze lubię sobie palcem przejechać po rowie i wąchać jak ten chyba nazistowski trener
dziś chyba ze trzy razy jechałeś, bo jakoś dziwnie piszesz
A kto ją tam rozpozna, w chinach można rozróżnić 50 w porywach do 100 kobiet, cała reszta to klony.
Kij z nią, za to ta druga ma tak szeroko rozstawione nogi bo ją pewnie jaja cisną.
Penetrowanie kanalików nosowych i wycieranie ich zawartości w elementy garderoby jestem jeszcze w stanie zrozumieć, gorzej z konsumpcją, ale i tak najbardziej dziwi mnie sposób bycia pokolenia pierdolonych smartfonofilów, którzy bezceremonialnie, bez najmniejszej żenady i instynktu zachowawczego popełniają takie gafy w miejscach publicznych.
Nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej która bierze z dupy do ust:)
Idealny materiał na żonę.
Zakochałem się
Idealny materiał na żonę.
Zakochałem się
nelbox napisał/a:
a jak trzeba połknąć "ambrozje" to nie, bo się brzydzi
ty nie jesteś lepszy.
Loaloa napisał/a:
Górnictwo spożywcze.
Komentarz dobry, ale podludzie Cię zapamiętali więc nie ma co liczć na wirtualne piwka [niestety].
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów