Przechodzący policjant zauważył da Silvę napierdalającego konia łopatą i postanowił interweniować. Polecam moment od 1:15
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja bym takiemu skurwysynowi tą łopatą, łeb rozjebał. Zwyrodnialec pierdolony.
AbelardG napisał/a:
Ja bym takiemu skurwysynowi tą łopatą, łeb rozjebał. Zwyrodnialec pierdolony.
Ale ze policjantowi czy koniowi?
kto jeszcze używa kurwa konia do takiej pracy? myślałem że takie obrazki już tylko w cygańskich wioskach w Rumunii
Jak nie chciał ciągnąć zaprzęgu tk co mu miał robić? Glaskać go? I tak poszli za róg i koń dostał wpierdol i tak... i dobrze, po to go utrzymują zeby zapierdalał a nie dl ozdoby
Ale ze od razu mierzenie z pistoletu to policjant chyba trochę przeszarżował. Ale tak się kończy walenie konia w miejscu publicznym.
Wychodzą pizdeusze przy filmach z animalsami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów