Samiec alfa przegania intruza z posesji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Samiec alfa przegania intruza z posesji.
I poza kadrem - za przepędzenie niedźwiedzia - partnerka ramię w ramię z pieskami typowi gałę obrabiali
Facet wiedział jak się zachować przy kontakcie z dzikim niedźwiadkiem, mógł jeszcze szeroko rozciągnąć ręce ku górze tak aby wydawać się większym, ale za darcie ryja należą się propsy. Nie jeden pacan by spanikował a pchlarz robiłby za obiad.
ło kuwra..
wiedziałem ze on istnieje
Piwko mu się należy, tym bardziej że jak trafi na większego to będziemy mieli co na hardzie oglądać
@up Jak trafi na większego, to pchlarz będzie ratunkiem. Misio zajmie się (być może) pchlarzem i odpuści bohaterowi.
I poza kadrem - za przepędzenie niedźwiedzia - partnerka ramię w ramię z pieskami typowi gałę obrabiali
ja pierdole ale cringe..
Jebany chad. Jaja jak arbuzy. Choć przyznam ,że nie było to najmądrzejsze.
Szkoda ze nie zjadł jego kundla
Pierwszy cios zadecydował, misio odpuścił, choć przyznać trzeba że gość nie pierwsza lepsza pizda
Zimny browar dla tego kogoś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów