📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nigdy nie drażnij kelnera.
A skąd wiecie, czy to nie jakiś pedofil albo polityk UPR/PiS/PO/SLD/PSL/KUKIZ'15/.N*/RN/WOLNOŚCI? Może zasłużenie dostał?
*niepotrzebne skreślić
*niepotrzebne skreślić
@up Ty jesteś taki kurwa zjebany że widzisz czarnuchów w polskiej polityce?
Kolejne społeczne ścierwo które wszędzie podciąga politykę...
Sosna84 napisał/a:
Aj tam, pierdolisz. Każdy teraz tak samo rzyga polityką. Kurwy ze święta demokracji zrobiły sobie konkurs demagogii, populizmu i zaklejania czego się da swoimi ryjami. Zupełnie jak ze świętami w marketach.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Trzeba zapamiętać, że w Rosji należy być cierpliwym i nie pośpieszać kelnera.
-Ernest Hemingway
W oczekiwaniu na piwo,
dziad dziada,
jebie łopatą żywo
W oczekiwaniu na piwo,
dziad dziada,
jebie łopatą żywo
@Sosna84 Rzadko do kogokolwiek przeklinam, ale idź się wybierzmuj solidnie jakimś kaktusem tak po wyrostek robaczkowy. Wiesz, kiedy w Polsce będzie normalnie? Kiedy wybory wygra KW z jednym punktem programu:
Zdelegalizować partie polityczne, odebrać bierne prawa wyborcze wszystkim, którzy do tej pory sprawowali władzę na jakimkolwiek szczeblu lub należeli do partii politycznych i rozpisać nowe wybory.
Do tego czasu jesteśmy skazani na pierdolenie o polityce przy każdej okazji - tak samo jak codziennie okradani i poniżani będą na to każdego dnia narzekać.
Zdelegalizować partie polityczne, odebrać bierne prawa wyborcze wszystkim, którzy do tej pory sprawowali władzę na jakimkolwiek szczeblu lub należeli do partii politycznych i rozpisać nowe wybory.
Do tego czasu jesteśmy skazani na pierdolenie o polityce przy każdej okazji - tak samo jak codziennie okradani i poniżani będą na to każdego dnia narzekać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów