Podali policji tylko ostatnią lokację, którą znali - w pobliżu mostu.
Podali policji tylko ostatnią lokację, którą znali - w pobliżu mostu.
Do dupy!! Powinien ją popchnąć niechcący a w wodzie powinny czekać rekiny , to by to jeszcze szło oglądać.
No i zapomniana mina morska z 2WŚ w wodzie. A tak w ogóle to skacząc najpierw powinna zajebać w podstawę filaru mostu i najlepiej jakby przejechała jeszcze po niej motorówka. Sadystyczne bingo.
Jakaś kurwa atencyjna, gdyby chciała to by zdążyła skończyć wrócić i jeszcze raz skoczyć zanim do niej dobiegła
Większość samobójców nie chce tego zrobić. Oni chcą, żeby ktoś zauważył ich cierpienie i im pomógł, uratował ich. To jest ostatnie wołanie o pomoc, gdy samemu nie jesteś w stanie ogarnąć tego gówna, które cię otacza.
Obyś nigdy nie był w takiej sytuacji, Kolego.
I pamiętaj, że oni wszyscy kiedyś mówili sobie, że nigdy w takiej sytuacji przecież się nie znajdą...
Ja jebie... Ilu tu jest idiotów...
Większość samobójców nie chce tego zrobić. Oni chcą, żeby ktoś zauważył ich cierpienie i im pomógł, uratował ich. To jest ostatnie wołanie o pomoc, gdy samemu nie jesteś w stanie ogarnąć tego gówna, które cię otacza.
I pamiętaj, że oni wszyscy kiedyś mówili sobie, że nigdy w takiej sytuacji przecież się nie znajdą...
Tu jest sadistic, tu nie ma "Kolegów".
Ja jebie... Ilu tu jest idiotów...
Czym otaczające gówno jej albo jej podobnych różni się od mojego ?! Jeśli jesteś w sytuacji na prawdę bez wyjścia to w ciszy i samotności nie wadząc nikomu po prostu kończysz ze sobą. W każdym innym: atencyjna kurwa !
Większość samobójców nie chce tego zrobić. Oni chcą, żeby ktoś zauważył ich cierpienie i im pomógł, uratował ich.
Większość takich samobójców to leniwe cioty, które chciałyby aby ktoś za nich wszystko zrobił. To efekt użalania się nad samym sobą.
Prawdziwy samobójca, to ktoś kto np. wie, że mu zostało pół roku życia srając pod siebie albo wyjąc z bólu. Albo wie, że go kolesie z gangu obedrą ze skóry, więc sobie sam oszczędza cierpienia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów