18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Jechanie w deszczu wymaga uwagi gdyż w każdej chwili wydarzyć się może poślizg powodujący wykonanie zboczenia z drogi najczęściej przed nadjeżdżający pojazd co skutkuje srogim huknięciem wynikającym z wypadku. Droga to była numer 25 z Ostrowa prowadząca na Kalisz. A godzina poranna czwartkowa na zegarze widniała.

ukryta treść

Najprawdopodobniej kierowca z Peugeota 206 wyprzedzając inny samochód wpadł w poślizg. Po chwili został uderzony w prawy tył przez Hyundaia. Ciało kierowcy z Peugeota przeleciało na tylne siedzenie, tak, że jego głowa znajdowała się tuż przy uszkodzonej karoserii. Został wyciągnięty na zewnątrz pojazdu przez osoby trzecie. Gdy na miejsce dojechali strażacy z Ostrowa Wlkp., poszkodowany miał zakrwawioną całą twarz. Według świadków, krew sączyła się również z uszu.
Po chwili rozpoczęto reanimację. Ta nie przyniosła pozytywnych rezultatów. Lekarka z pogotowia stwierdziła zgon mężczyzny. Samochody były zarejestrowane w powiecie ostrowskim, z czego Hyundai był w leasing i poruszał się nim pracownik jednej z okolicznych firm. Kierowca Hyundaia, 59-letni mężczyzna, doznał niegroźnych obrażeń.

Zgłoś
k................s 2017-06-22, 11:08 24
fantastico napisał/a:

Najprawdopodobniej kierowca z Peugeota 206 wyprzedzając inny samochód wpadł w poślizg. Po chwili został uderzony w prawy tył przez Hyundaia.

Jakoś mi ten opis do sytuacji na filmie nie pasuje. Kierowca 206 ewidentnie wpadł w poślizg hamując przed zatorem na drodze.
Zgłoś
fantastico 2017-06-22, 11:10 1
krzyks napisał/a:

Jakoś mi ten opis do sytuacji na filmie nie pasuje. Kierowca 206 ewidentnie wpadł w poślizg hamując przed zatorem na drodze.

Na żywca copy/paste ze strony gdzie to było opisane. Ale faktycznie jakoś nieadekwatne.
Zgłoś
manson__ 2017-06-22, 11:25
fantastico napisał/a:

Został wyciągnięty na zewnątrz pojazdu przez osoby trzecie. Gdy na miejsce dojechali strażacy z Ostrowa Wlkp., poszkodowany miał zakrwawioną całą twarz. Według świadków, krew sączyła się również z uszu.

Czyli dostał wpierdol - prawidłowo
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-06-22, 12:09 17
Pewnie chciał być fajny i jechał bez zapiętych pasów.

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
Noside 2017-06-22, 12:12
Dwa tematy niżej macie to w kompilacji :p

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
strzala17 2017-06-22, 13:15
W jednym jechał Chuck Norris bo mu sombrero odjebało
Zgłoś
Umpalalumpa 2017-06-22, 13:33 4
Jak mnie te Twoje opisy wkurwiają to nie masz pojęcia
Zgłoś
Wiewór 2017-06-22, 14:12 4
No niestety to nie był ten przypadek jeden na miliard w którym niezapięte pasy ratują życie.
Widzę przyczyny jazda na zderzaku+śliska droga+niesprawne hamulce, które spowodowały, że auto się obróciło.
Szkoda człowieka ale nic nie boli tak jak życie więc jego trud skończon. Takie jest życie.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-06-22, 15:04 1
Może klawiatura Twa, klawisza " , " nie posiada.
Abyś skrzywdzonym nie był, przesyłam ich kilka.

, , , , , , , - Proszę. Masz na swoje przyszłe posty.

P.S. Doceniam Twoją pracę.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
kalijanek 2017-06-22, 15:05
właśnie o to chodzi, że na co dzień nie zdajemy sobie sprawy z niebezpieczeństw jakie czyhają na nas na drodze

Tu i teraz.
Zgłoś
gosucherry 2017-06-22, 17:13 2
Abraxus napisał/a:

No niestety to nie był ten przypadek jeden na miliard w którym niezapięte pasy ratują życie.
Widzę przyczyny jazda na zderzaku+śliska droga+niesprawne hamulce, które spowodowały, że auto się obróciło.
Szkoda człowieka ale nic nie boli tak jak życie więc jego trud skończon. Takie jest życie.

Dokładnie. To nie żadne wyprzedzanie (jak w opisie) tylko hamulce które pracują nierówno i gdy jedne koło jest zablokowane w 100% drugie hamuje na 60% stąd balecik na śliskiej nawierzchni. Sprawdzajcie czym jeździcie.
Zgłoś
E................e 2017-06-22, 17:32
zimowe opony po deszczu panowie
Zgłoś
cripkillah 2017-06-22, 17:37
To śmiertelny wypadek ? Jeden uderzył tyłem a u drugiego strefa zgniotu na silnik. Paseratti nie miało poduszek czy jak ?
Zgłoś
dabster 2017-06-22, 17:44 2
Pewnie przegląd u ziomeczka za flachę skoro przeszedł z takimi hamulcami. Siła hamowania całkowita, równomierność siły na obwodzie i równomierność siły pomiędzy kołami jednej osi to rzeczy bez których nie powinni wypuszczać ze stacji. Reszta, przeguby wahacze amortyzatory czy spaliny to jest chuj w porównaniu z tym jak ważne są sprawne hamulce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów