Najprawdopodobniej kierowca z Peugeota 206 wyprzedzając inny samochód wpadł w poślizg. Po chwili został uderzony w prawy tył przez Hyundaia.
Jakoś mi ten opis do sytuacji na filmie nie pasuje. Kierowca 206 ewidentnie wpadł w poślizg hamując przed zatorem na drodze.
Jakoś mi ten opis do sytuacji na filmie nie pasuje. Kierowca 206 ewidentnie wpadł w poślizg hamując przed zatorem na drodze.
Na żywca copy/paste ze strony gdzie to było opisane. Ale faktycznie jakoś nieadekwatne.
Został wyciągnięty na zewnątrz pojazdu przez osoby trzecie. Gdy na miejsce dojechali strażacy z Ostrowa Wlkp., poszkodowany miał zakrwawioną całą twarz. Według świadków, krew sączyła się również z uszu.
Czyli dostał wpierdol - prawidłowo
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Widzę przyczyny jazda na zderzaku+śliska droga+niesprawne hamulce, które spowodowały, że auto się obróciło.
Szkoda człowieka ale nic nie boli tak jak życie więc jego trud skończon. Takie jest życie.
, , , , , , , - Proszę. Masz na swoje przyszłe posty.
P.S. Doceniam Twoją pracę.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.______________
Tu i teraz.No niestety to nie był ten przypadek jeden na miliard w którym niezapięte pasy ratują życie.
Widzę przyczyny jazda na zderzaku+śliska droga+niesprawne hamulce, które spowodowały, że auto się obróciło.
Szkoda człowieka ale nic nie boli tak jak życie więc jego trud skończon. Takie jest życie.
Dokładnie. To nie żadne wyprzedzanie (jak w opisie) tylko hamulce które pracują nierówno i gdy jedne koło jest zablokowane w 100% drugie hamuje na 60% stąd balecik na śliskiej nawierzchni. Sprawdzajcie czym jeździcie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów