📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żeby to było śmieszne to by musiała sama Elżunia wystartować w wyścigu
Niedługo będzie pogoń za kozą. Jak ciapaci GB przejmą
Przeciez ta tradycja jest starsza niz Rodowicz. Za takie cos nalezy sie brylantowy szpadel.
Halman masz wersję z emerytami? Albo z debilami?
Lepsze to niż taniec przy Zenku Martyniuku - nie napisałem "taniec przy muzyce", bo to nie jest muzyka
alucard321 napisał/a:
Halman masz wersję z emerytami? Albo z debilami?
no z debilami przecież właśnie wstawił...
Tak sobie czasem myślę...że może tacy ludzie jak Putin są czasami potrzebni
dadar123 napisał/a:
Lepsze to niż taniec przy Zenku Martyniuku - nie napisałem "taniec przy muzyce", bo to nie jest muzyka
Dokładnie, lepsze też od świrów z pomalowanymi jajkami w koszykach, klęczących i modlących się do faceta w fioletowej kiecce, najczęściej zboczeńca
Zawsze na angielskim w szkole było gadane o tym wydarzeniu, a pierwszy raz widzę nagranie
spiritquake napisał/a:
Tak sobie czasem myślę...że może tacy ludzie jak Putin są czasami potrzebni
ehe nada sie na srajtaśmę
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów