Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdajecie sobie sprawe, że to wasze na siłe obnoszenie sie z ateizmem jest rownie smieszne co pedofilia w kosciele ?
nie sądzisz, że niektórzy "obnoszą się na siłę" nie z ateizmem lecz antychrześcijaństwem?
Wszelkie zwyrodnienia trzeba piętnować, pedofilie, pedalstwo, chrześcijaństwo.
Pozytywny filmik , coraz czesciej ludzie otwieraja oczy , i wycofuja sie z tego syfu .
i wchodza w nastepne
PS: Sam jestem katolikiem ale nie rozumiem i nie popieram działań moherowych idiotów .. zresztą każdy odchył jest zły - czyli ci przesadnie religijni i przesadnie antyreligijni - szanujmy się ludzie i nie róbmy tym podobnych cyrków
Nie noszę jebanych medalików, nie mam pieprzonego krzyża w domu i jakoś plagi egipskie nie zjebały mi się na łeb.
Ale poważnie pochwalam i popieram takie przedsięwzięcia. Dajcie ludzie spokój kościół pedofilski co 5 metrów, kapliczki co 10, a krzyże gdzie się da. Za bardzo i za długo te symbole nas ograniczały. Tak samo zresztą jak "wiara" i towarzyszące jej skurwysyństwo!!!
Jesteś zbyt ograniczony, aby się wypowiadać. A kompani Tobie towarzyszący i wyznający Twoją gównianą ideologie są tacy sami. Czy myślisz, że wszędzie jest kościół "pedofilski" ? Co Ci przeszkadzają kapliczki i krzyże przy drodze? Pewnie jesteś tym, który je dewastuje?
Dzięki religii Świat w pewnym stopniu nie stał się chaotycznym miejscem gdzie każdy może robić co chce-"bo nie ma żadnych ograniczeń". Dzięki temu, że ktoś wpoił ludziom tą głupotę nie jest tak jakby mogłoby być. A Ty napinaczu, pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz o ile jeszcze to potrafisz.
Dla kolejnych napinaczy dodam jeszcze, że nie mówie tu o "mocherstwie",za które teraz uważacie Chrześcijaństwo. Głównie chodzi mi o to, że ludzie powinni mieć swój własny rozum a nie ciągle napierdalać po kolei na każdego, nie znając wartości, które się naprawdę liczą.
Uważam, że każda skrajna postawa czy katolicka czy ateistyczna jest łagodnie mówiąc zła, ale niestety to "amocherskie" chrześcijaństwo pcha krzyże gdzie tylko się da. Religia w szkołach, religia w średniej ocen (z jednoczesnym brakiem etyki), krzyż w sejmie (którego nikt nie ruszył do dziś) itd. To, że dekalog mówi nie zabijaj, nie kradnij to nie znaczy, że ludzie od razu by sobie rozpierdalali łby i podpierdalali portfele jakby go zabrakło.
Głównie chodzi mi o to, że ludzie powinni mieć swój własny rozum(...)
10/10
chrześcijanie wieszają krzyże w domach bo wierzą w Chrystusa, to ta rodzina wierzy pewnie w jakiegoś konia/osła/muła ew. zebrę bądź żyrafę chodź nie jestem pewien czy to ostanie ludzie podkuwają...
Jaka to różnica krzyż czy podkowa, jedno i drugie to symbol i nie ważne co ma symbolizować. Wieszanie podkowy jest tak samo bezsensowne jak krzyża.
sam jesteś bezsensowny podkowa jest stylowa i daje aż +10 do wystroju a dżizus tylko +3 i jak nazbierasz 4 podkowy to możesz je wymienić na konia. Niektórzy wieszają podkowy w aby podkreślić klimat pomieszczeń a nie dla zabobonu
sorry się rozpisałem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów