Zdajecie sobie sprawe, że to wasze na siłe obnoszenie sie z ateizmem jest rownie smieszne co pedofilia w kosciele ?
nie sądzisz, że niektórzy "obnoszą się na siłę" nie z ateizmem lecz antychrześcijaństwem?
Wszelkie zwyrodnienia trzeba piętnować, pedofilie, pedalstwo, chrześcijaństwo.
Pozytywny filmik , coraz czesciej ludzie otwieraja oczy , i wycofuja sie z tego syfu .
i wchodza w nastepne
PS: Sam jestem katolikiem ale nie rozumiem i nie popieram działań moherowych idiotów .. zresztą każdy odchył jest zły - czyli ci przesadnie religijni i przesadnie antyreligijni - szanujmy się ludzie i nie róbmy tym podobnych cyrków
Nie noszę jebanych medalików, nie mam pieprzonego krzyża w domu i jakoś plagi egipskie nie zjebały mi się na łeb.
Ale poważnie pochwalam i popieram takie przedsięwzięcia. Dajcie ludzie spokój kościół pedofilski co 5 metrów, kapliczki co 10, a krzyże gdzie się da. Za bardzo i za długo te symbole nas ograniczały. Tak samo zresztą jak "wiara" i towarzyszące jej skurwysyństwo!!!
Jesteś zbyt ograniczony, aby się wypowiadać. A kompani Tobie towarzyszący i wyznający Twoją gównianą ideologie są tacy sami. Czy myślisz, że wszędzie jest kościół "pedofilski" ? Co Ci przeszkadzają kapliczki i krzyże przy drodze? Pewnie jesteś tym, który je dewastuje?
Dzięki religii Świat w pewnym stopniu nie stał się chaotycznym miejscem gdzie każdy może robić co chce-"bo nie ma żadnych ograniczeń". Dzięki temu, że ktoś wpoił ludziom tą głupotę nie jest tak jakby mogłoby być. A Ty napinaczu, pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz o ile jeszcze to potrafisz.
Dla kolejnych napinaczy dodam jeszcze, że nie mówie tu o "mocherstwie",za które teraz uważacie Chrześcijaństwo. Głównie chodzi mi o to, że ludzie powinni mieć swój własny rozum a nie ciągle napierdalać po kolei na każdego, nie znając wartości, które się naprawdę liczą.
facebook.com/pages/Astronomical/138415346331892?fref=tsUważam, że każda skrajna postawa czy katolicka czy ateistyczna jest łagodnie mówiąc zła, ale niestety to "amocherskie" chrześcijaństwo pcha krzyże gdzie tylko się da. Religia w szkołach, religia w średniej ocen (z jednoczesnym brakiem etyki), krzyż w sejmie (którego nikt nie ruszył do dziś) itd. To, że dekalog mówi nie zabijaj, nie kradnij to nie znaczy, że ludzie od razu by sobie rozpierdalali łby i podpierdalali portfele jakby go zabrakło.
Głównie chodzi mi o to, że ludzie powinni mieć swój własny rozum(...)
10/10
sam jesteś bezsensowny podkowa jest stylowa i daje aż +10 do wystroju a dżizus tylko +3 i jak nazbierasz 4 podkowy to możesz je wymienić na konia. Niektórzy wieszają podkowy w aby podkreślić klimat pomieszczeń a nie dla zabobonu
sorry się rozpisałem