📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Narodziła się nowa świecka tradycja
Kolejne niedobitki holocaustu?
Jeżeli się wiesza podkowę, to jak literę U, żeby spływało do niej szczęście. Tak przynajmniej mówią przesądy. Ludzie powoli maja dosyć kościoła i jego symboli. Zmęczeni są ciągłą ingerencją kościoła w nasze życie i wywieraniem przez niego na nas presji, stąd może powrót do wierzeń i przesądów ludowych.
mam nadzieję że spadnie mu to na ten łysy łeb...
Pozytywny filmik , coraz czesciej ludzie otwieraja oczy , i wycofuja sie z tego syfu .
youtube.com/user/JaroslawNiedzwieckip/u/10/lCyCZnn3g0I
Mam dość takich internetowych rycerzy, którzy myślą, że są jedynymi znającymi prawdę objawioną
youtube.com/user/JaroslawNiedzwieckip/u/10/lCyCZnn3g0I
Mam dość takich internetowych rycerzy, którzy myślą, że są jedynymi znającymi prawdę objawioną
Ale poważnie pochwalam i popieram takie przedsięwzięcia. Dajcie ludzie spokój kościół pedofilski co 5 metrów, kapliczki co 10, a krzyże gdzie się da. Za bardzo i za długo te symbole nas ograniczały. Tak samo zresztą jak "wiara" i towarzyszące jej skurwysyństwo!!!
Ale poważnie pochwalam i popieram takie przedsięwzięcia. Dajcie ludzie spokój kościół pedofilski co 5 metrów, kapliczki co 10, a krzyże gdzie się da. Za bardzo i za długo te symbole nas ograniczały. Tak samo zresztą jak "wiara" i towarzyszące jej skurwysyństwo!!!
Zdajecie sobie sprawe, że to wasze na siłe obnoszenie sie z ateizmem jest rownie smieszne co pedofilia w kosciele ?
Nie no wszystko git, ale bardziej spodziewalem sie scenariusza ze koles jebnie z tej drabiny na ryj
Wg. trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby wierzyć w szczęśliwe podkowy.. Niech sobie tam wiesza nawet wibratory z podobizną roznegliżowanego Jezusa, ale po co się grzyb tym chwali i zawala śmieciami miejsce na serwerach..
filmik żałosny = jest piwo
filmik żałosny = jest piwo
Sam zawiesił bym podkowę, tylko Jezus zyskuje w moich oczach na tym, że po wodzie popierdzielą i zamienia wodę w wino. Podkowa tak nie potrafi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów