18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
W poszukiwaniu klemy
TomdeX • 2014-01-09, 21:25
Któregoś tam pięknego wieczoru jeździliśmy z kolegami w poszukiwaniu klem, bo samochód nie chciał odpalić. Trafiliśmy w końcu na stację benzynową naszego monopolisty, za kasą urocze dziewczę, więc kolega podchodzi i pyta się:
- Są klemy?
Pani obsługująca z rozbrajającym uśmiechem również pyta:
- Do rąk czy do twarzy?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
M@rio 2014-01-09, 21:28 38
"Do rąk czy do twarzy"
To dziewczyna sama powinna zdecydować
Zgłoś
Wróżbita_Maciej 2014-01-09, 21:29 8
Wkręcasz... Wiemy że nie masz kolegów :p

fun.fakt.pl/zart/o-blondynkach/klemy/3185
Zgłoś
ziemniaki_z_koperkiem 2014-01-09, 21:29 25
fascynujące... czy wy kurwa wiecie co to są klemy? ja pytałbym o kable rozruchowe...
Zgłoś
TomdeX 2014-01-09, 22:20 11
ziemniaki_z_koperkiem napisał/a:

fascynujące... czy wy kurwa wiecie co to są klemy? ja pytałbym o kable rozruchowe...

A może były tak zajebane klemy, że prądzika nie przewodziły? I musiał kupić nowe?
Zgłoś
p................3 2014-01-09, 23:43
Kiedyś późną nocą spytałem na stacji o "kwas do akumulatorów". W odpowiedzi usłyszałem: "nie ma, jest tylko elektrolit".
A swoją drogą - jak klema się przepali, to nic nie poradzisz bez nowej.
Zgłoś
kukofx 2014-01-10, 4:15
klemy na suty
Zgłoś
brt1234 2014-01-10, 14:55 2
Na stacjach można kupić klemy?
Zgłoś
vass 2014-01-10, 15:04 4
brt1234 można.
-
Ja miałem podobną sytuację w sklepiku na kaszubskiej wsi.
Idę do sklepu i proszę dziewczynę o 5 Lechów, a ta mi przynosi 5 kartonów mleka.
Ja do niej, że chodzi mi o piwo Lech.
Ona przecież powiedział pan 5 mleków
Zgłoś
fabiothethird 2014-01-10, 15:08 27
haha ja znam podobną sytuację:

Wpis na facebooku:
Facet: kupię prostownik
Kobieta: nie prostownik, tylko to się nazywa prostownica

Kobiety i motoryzacja...
Zgłoś
Treszcz 2014-01-10, 15:17 1
TomdeX napisał/a:

jeździliśmy z kolegami w poszukiwaniu klem, bo samochód nie chciał odpalić.

To jeździliście czy nie jeździliście tym samochodem?
Zgłoś
Suka_Blyat 2014-01-10, 15:21 9
Treszcz napisał/a:

To jeździliście czy nie jeździliście tym samochodem?

Jeździli na rowerze. Na jednym. Wszyscy.
Zgłoś
MateuszMmz 2014-01-10, 15:45
@Klemenza Na rowerze samochodem.

Pozdro dla kumatych (nie chce mi się wrzucać tego gifa)
Zgłoś
Tomos11 2014-01-10, 15:59 2
Jak to teraz się mówi: No śmiechłem!
Zgłoś
basior88 2014-01-10, 16:11 1
No to ja ostatnio jadąc samochodem brata wstąpiłem na stacje zatankować. Cóż, podobnie i w tym przypadku za ladą stała urocze dziewczę. Pierwsze jej słowa: "mam nadzieję że płaci Pan gotówką i nie chce Pan faktury.", potwierdziłem, bo na chuj mi faktura na benzynę a płaciłem kasą brata. Jednak... (wszystko fajnie się już zapowiadało), zapytalem co się dzieje, że tak Pani blado wygląda i zadawała takie pytania na dzieńdobry? Odpowiedź? - Strasznie bolą mnie nerki, mam okres i zapalenie dróg moczowych...
Moje życie legło w gruzach.
Stacja BP, znajdowała się na wlocie na E30 na wyjeździe z Warszawy, kierunek Terespol Może ktoś tą panią jeszcze spotka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem