Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za parę talarów na ryneczku można będzie bluzkę lub mało noszone buty kupić od rodzimego ciapatego.
smc napisał/a:
Wrzucić zapałkę i zapiąć kłódkę.
Dziadek Ci opowiadał jak zamykał żydów w stodole, a Ty przełożyłeś patent na nasze czasy?
Nilfgardczyk napisał/a:
Dziadek Ci opowiadał jak zamykał żydów w stodole, a Ty przełożyłeś patent na nasze czasy?
a jak- żydzi cyganie do gazu k🤬a.Piłsudzki by ci z byka zaj🤬 jak byś powiedział że jakieś inne nacje mają prawo żyć w Polsce.
Nie wcale taki rzadki😂. Mieszkam w Poznaniu i można powiedzieć, że byłem świadkiem kilku takich narodzin.
Raz przez „cesarkę” SP ponieważ osobnik sam nie mógł się narodzić.
Raz przez „cesarkę” SP ponieważ osobnik sam nie mógł się narodzić.
No a to tak się produkuje cyganów... Trzeba te urządzenia jak najszybciej usunąć z polskich ulic.
Silverface napisał/a:
Ore ore...
Nie ma już ore... Zaokrąglają do pełnej korony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie