📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hmmm Indianie zdejmowali skalpy z bladej twarzy , teraz murzyni noszą skalpy(peruki) z białych wyzywając ich od rasistów ....
Czy nad wejściem jest napis "For Black Only"?
i le wieprzowiny można kupić za zasiłek dla bezrobotnych w stanach żeby mieć takie smukłe sylwetki
puszek1964 napisał/a:
i le wieprzowiny można kupić za zasiłek dla bezrobotnych w stanach żeby mieć takie smukłe sylwetki
!00 lat temu ludzie ubodzy byli bardzo szczupli , jednak w XXI w trend jest zupełnie odwrotny, - im niższy dochód tym większe prawdopodobieństwo otyłości. Po prostu hamburger i frytki wychodzą taniej niż przygotowany samodzielnie kawałek wieprzowiny i sałatka . Wysoko kaloryczne , niezdrowe, przetworzone żarcie z Wall Mart jest tańsze niż gotowanie własnych zdrowych potraw. Po drugie niektórzy czarni uważają , że taka otyła kobieta jest piękna , być może to pozostałość po afrykańskich przodkach , gdzie faktycznie bycie otyłym oznaczało , że ci się powodzi.
Eknen napisał/a:
!00 lat temu ludzie ubodzy byli bardzo szczupli , jednak w XXI w trend jest zupełnie odwrotny, - im niższy dochód tym większe prawdopodobieństwo otyłości. Po prostu hamburger i frytki wychodzą taniej niż przygotowany samodzielnie kawałek wieprzowiny i sałatka . Wysoko kaloryczne , niezdrowe, przetworzone żarcie z Wall Mart jest tańsze niż gotowanie własnych zdrowych potraw. Po drugie niektórzy czarni uważają , że taka otyła kobieta jest piękna , być może to pozostałość po afrykańskich przodkach , gdzie faktycznie bycie otyłym oznaczało , że ci się powodzi.
Czyli pierwotne instynkty wciąż kierują małpami
jaka ironia - pralnia, miejsce gdzie powinno pachniec proszkiem do prania, plynem do plykania, kwiatkami i td a pewnie jebie tam jak skurwysyn
zawsze sie zaczynają wrzaski, machanie łapami, potem łapanie za peruki i okładanie sie po mordach, a zaraz potem dołącza całe plemie, i robi sie rozruba na całą pralnię. Ale nie potrafią spokojnie sobie wytłumaczyc o co im chodzi.
Co raz więcej takich filmików i myślę, że dzięki nim Trump spokojnie może się szykować na drugą kadencję.
jak zwierzęta stawne walczą o swoje terytorium
zaraz zaczną wynosić pralki bo przecież BLM
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów