Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To żeś dojebał do pieca...
W cywilizowanym kraju, jakim nie jest polska, stosuje się pozycję bezpieczną
W cywilizowanym kraju, jakim nie jest polska
Gdy pozbędziemy się lewactwa i banderów, będzie cywilizowana.
Słowo „pozbedziemy” oraz „cywilizacja” stoją ze soba w sprzeczności i to już wiadomo od tysięcy lat. No ale No coz. Jestes debilem nacjolem z sadola. Od was nie można oczekiwać jakiejś tam inteligencji większej od małpy.
W dyskusje nie wiem czy z toba wchodzić, od kiedy w nie tutaj wchodze to albo sadolki zamykają mordę bo nie potrafią przyznać przed samymi sobie ze wierza w kłamstwa albo maja tak silny efekt wyparcia ze nie przekonasz ich nawet do tego ze woda jest mokra
Ale spoko, ja zły nie cywilizowany „lewak” z chęcią zamiotę cię jak kiepa . Ale obiecaj proszę ze jak już wyrzygam ci wszystko co muszę to grzecznie przeprosisz ze byłeś debilem a nie bedziesz się kłócił z faktami.
Słowo „pozbedziemy” oraz „cywilizacja” stoją ze soba w sprzeczności i to już wiadomo od tysięcy lat. No ale No coz. Jestes debilem nacjolem z sadola. Od was nie można oczekiwać jakiejś tam inteligencji większej od małpy.
W dyskusje nie wiem czy z toba wchodzić, od kiedy w nie tutaj wchodze to albo sadolki zamykają mordę bo nie potrafią przyznać przed samymi sobie ze wierza w kłamstwa albo maja tak silny efekt wyparcia ze nie przekonasz ich nawet do tego ze woda jest mokra
Ale spoko, ja zły nie cywilizowany „lewak” z chęcią zamiotę cię jak kiepa . Ale obiecaj proszę ze jak już wyrzygam ci wszystko co muszę to grzecznie przeprosisz ze byłeś debilem a nie bedziesz się kłócił z faktami.
gościu idź sie najpierw naucz wszystkich 120 płci potem staraj sie pouczać innych, skoro lewactwo neguje istnienie czegoś takiego jak nauka, a wierzy w jakieś wymyślone płcie, co ciekawe lewactwo atakuje wierzących za wiarę w Boga, za to nie widzi ze sami wierzą jakieś wyimaginowane płcie. wiara w LGBT raczej w TRANS bo LGB sie odcina od was.
a ty dzisiaj którą jesteś płcią??
I że niby ruskie przygłupie trolle mogą zostać...?
Chyba cię pojebało, iwan.
gościu idź sie najpierw naucz wszystkich 120 płci potem staraj sie pouczać innych, skoro lewactwo neguje istnienie czegoś takiego jak nauka, a wierzy w jakieś wymyślone płcie, co ciekawe lewactwo atakuje wierzących za wiarę w Boga, za to nie widzi ze sami wierzą jakieś wyimaginowane płcie. wiara w LGBT raczej w TRANS bo LGB sie odcina od was.
a ty dzisiaj którą jesteś płcią??
No i widzisz. Przecież nie mogło być inaczej i nie splamiles się poczytaniem zanim otworzyłeś tepy ryj
Płcie są dwie i czego by prawackie debile nie darły mordy - płcie są dwie. Czasem się mówi o trzeciej, tzw. Interplciowosci tj. Obojniactwo bo takie jednostki tez jednakże nawet obojniactwo opiera się na płci żeńskiej i męskiej wiec wciąż - płcie są dwie i powie to każdy przeciętny „lewak”. To wy prawaki wydarliscie mordę o jakiś 120 plciach i sami stworzyliście gowni prawde do której macie problem
To o czym mowisz to orientacje. Ich tam faktycznie jest ponad 50. I mówimy tu o tym ze istnieja hetero - 1, bi - 2, poliamoria - 3, aseksualność - 4 etc i można tak wymieniać do 60. I nie, nie są to wymyślone płci tylko zindeksowane przypadki innych orientacji niż hetero
Ponownie. Lewactwo atakuje W BOGA WIERZĄCYCH a sami wierza…No właśnie w co? Bo płci są dwie a kolejne 118 to sobie właśnie sam dodałeś i zacząłeś mieć do tego problem
Nie istnieje wiara w LGBT czy inne bzdety . To zwykła społeczność dla ludzi którzy nie lubią tylko płci przeciwnej co jest szeroko znane w świecie zwierząt a opracowane u ludzi było już za czasów starożytnego Rzymu.
Masz powazny problem ze soba i nazywa się to syndromem oblężonej twierdzy. Przed następnym komentarzem - poczytaj zanim otworzysz jape. I nie pacanie jakieś polskie wyborcze, tylko opracowania naukowe po angielsku.
Uwielbiam jak prawackie scierwo z sadola pokazuje jak tępe jest.
Natomiast przeraża mnie to ze wy macie prawa wyborcze i powaznie myślicie ze macie racje.
Zostaliście kochani powaznie oklamani, wy naprawdę uwierzyliście w to ze lewactwo to chce wszystko zniszczyć a wy jesteście jedynymi uświęconymi w prawdzie i tymi po dobrej stronie sceny.
Nie, nie od wczoraj politycy robią z was debili i trzaskają polityczne lody na efekcie „wyjątkowości”. Wmówili wam ze jest was nie wielu przeciw systemowi i to wy musicie mieć racje.
Przykro mi, tak nie jest i żeby to zweryfikować potrzeba minimalnej chęci konfrontacji swoich poglądów w internecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów