📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Właśnie przez takich idiotów wszystkich się wrzuca do jednego wora...
Zamiast okazać skruchę to mu dojebią jeszcze obrazę sądu, zakłócanie porządku obrad, kolejne posiadanie narkotyków i pewnie coś jeszcze.
A on później będzie chodził i pierdolił jakie to chujowe prawo bo za kilka porcji narkotyków ma 10 lat więzienia.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zamiast okazać skruchę to mu dojebią jeszcze obrazę sądu, zakłócanie porządku obrad, kolejne posiadanie narkotyków i pewnie coś jeszcze.
A on później będzie chodził i pierdolił jakie to chujowe prawo bo za kilka porcji narkotyków ma 10 lat więzienia.
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Riikko napisał/a:
narkoman j***ny! niech go szlag jasny trafi...
Zapierdol sobie browarka, popraw szlugiem i powtórz co napisałeś...
Wszystkie narkotyki powinny być legalne. Ktoś kto sądzi inaczej ma mentalność niewolnika
no kurwa debil
Gość praktykuje wolność w stopniu heroicznym, chwała mu za to a wszystkim niewolnikom chuj w gardło aż po same jaja. Ewentualnie z łyżką do butów by razem z jajami wsadzić.
Kot_Schrodingera napisał/a:
Wszystkie narkotyki powinny być legalne. Ktoś kto sądzi inaczej ma mentalność niewolnika
Większość ludzi jest za głupich na narkotyki, trzeba mieć chociaż parę szarych komórek żeby wiedzieć jak z nich korzystać.
~Velturek napisał/a:
Właśnie przez takich idiotów wszystkich się wrzuca do jednego wora...
Oczywiście że za chujowe prawo i jedno i tym bardziej drugie bo za to co zrobił na tym nagraniu dostanie najwięcej i to jest normalne? hahah
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów