📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dziwię się, że jeszcze nie interweniuje wojsko na co oni czekają?
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
...i czym raperzy teraz będą jeździć.
Te zamieszki to jest ustawka, jak i "pandemia". Coś szykują.
Pewnie za jakiś czas, gdy to się porządnie rozleje wkroczy wojsko. Na co czekają? A może na to, żeby nikt już nie protestował i nie miał wątpliwości, że trzeba użyć siły i to takiej, żeby się nuffiny posrały ze szczęścia. Nie zapominajcie, że jesienią są wybory w USA i Trump chce je wygrać. A jak to zrobić? "Uratować" naród przed zalewem nuffinów.
Żaden nie przypadł małpom do gustu bo auta pół-autonomiczne. Żeby odpalić musisz wcisnąć przycisk ze skanem linii papilarnych, a oni wszyscy notowani. Jest też opcja odpalenia głosowego, ale system stwierdzi, żę zwierzę w samochodzie i zablokuje drzwi.
Ja akurat za mercem nie przepadam. Wolę BMW
Też nie przepadam za niemiecka motoryzacja
No właśnie rano czytałem, że Trump zapowiedział wszędzie wjazd gwardii narodowej.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów