📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ooooo kurwa Typek przy skrzynce elektrycznej pozbawiony instynktu samozachowawczego, ja na odglos przeladowania bylbym co najmniej kilka pięter dalej.
Jebać go zwykły idiota.
PolicyjnaPatologia napisał/a:
Jebać go zwykły idiota.
Jebać go nie ze względu, że jest idiotą. Za sam fakt bycia Ukraińcem, zasługiwał na śmierć
Janusz_k napisał/a:
No i dalej chcecie żeby każdy u nas miał broń?
Panie Januszu już po wyborach, nie ma co prowokować..
W Rosji jest tak samo rygorystyczne prawo dotyczące broni jak u nas - mogą mieć ją w domu tylko wojskowi/policjanci, myśliwi i ludzie którzy dadzą wysoką łapówkę urzędasowi. Więc w praktyce normalny, spokojny napadnięty obywatel może się jedynie modlić i czekać na przyjazd policji a psychopata wyskakuje z Saigą-12 i "Papa nie nada, uspakuj się!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów