Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poza tym, że to kibice najwięcej pomagają kombatantom z AK, PSZ, NSZ. Organizują zbiórki, wysyłają paczki, chodzą w odwiedziny, zanoszą wieńce na pogrzeby.
Wczoraj na facebooku kompletnie przypadkiem wyświetliło mi się zdjęcie z pogrzebu Mieczysława Dzieńkowskiego ps. ''Lis'' z batalionu "Miotła". Kto oczywiście dał największy wieniec? Kibice Legii.
Mimo, że totalnie nie rozumiem i nie podzielam fascynacji piłką nożną, a kibicem nie byłem i nigdy nie będę, to szacun dla tych kolesi.
A gdzie byli twórcy tego radosnego gówna ze zdjęcia?
A tak, zapomniałem. To pizdy w rurkach z brodą i dziurami w uszach, pijące latte w Starbuniu za 20 zł, które weterana widziały najwyżej w telewizji, albo spocone janusze, którym wszystko w życiu przeszkadza.
Nie ma to żadnego znaczenia czy z perspektywy czasu czy nie, zasada "gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta" nigdy się nie zmienia
nikt nie obraża narodowców. Moda na kotwicę rozlała się na cały kraj i w takiej koszulce byle frajer łazi.
A stwierdzenie "pamiętamy" powinno być ściśle zastrzeżone dla uczestników Powstania....
Up
nikt nie obraża narodowców. Moda na kotwicę rozlała się na cały kraj i w takiej koszulce byle frajer łazi.
A stwierdzenie "pamiętamy" powinno być ściśle zastrzeżone dla uczestników Powstania....
Dobrze to ująłeś - moda. Teraz byle ciołek bez znajomości historii epatuje jaki to on jest przywiązany do kraju, rzuca hasłami "żołnierze wyklęci", "pamiętamy". Ale kiedy takiego zapytasz o jakąkolwiek datę do powie żebyś spierdalał. To właśnie są narodowcy - ludzie uważający się za osoby kochające ten kraj, a nie znające jego historii, gotowi zabić innego obywatela za inny szalik. Prości ludzie, których tak na prawdę stworzyło PO.
I jeszcze co do tych, co noszą symbole narodowe na ubraniach, a w głowie gówno mają... Mama byłego ziomka kupiła mu koszulkę ''Dziś idę walczyć, mamo'' przy czym oboje mieli wielki ubaw, bo to takie zabawne. Z niego patriota żaden, bo chuja wie. Nawet początku mazurka Dąbrowskiego nie zna.
I jeszcze co do tych, co noszą symbole narodowe na ubraniach, a w głowie gówno mają...
Ehhh... tyle w temacie:
A gdzie byli twórcy tego radosnego gówna ze zdjęcia?
A tak, zapomniałem. To pizdy w rurkach z brodą i dziurami w uszach, pijące latte w Starbuniu za 20 zł, które weterana widziały najwyżej w telewizji, albo spocone janusze, którym wszystko w życiu przeszkadza.
Przynajmniej nie rozpierdalam przystanków w imię ukochanego klubu
Przynajmniej nie rozpierdalam przystanków w imię ukochanego klubu
Pewnie niewiele robisz, poza wypinaniem się partnerowi-bariście ze Starbusia.
Czekam dnia, kiedy pizdki w musztardowych rurkach, ze srajfonikami i bezglutenowymi pierożkami same zaczną zbierać fundusze na weteranów i się z nimi spotykać.
A nie, nie zaczną. Bo wojna jest przecież taka brudna, brutalna i niefajna, i nie było internetu.
Pewnie niewiele robisz, poza wypinaniem się partnerowi-bariście ze Starbusia.
Czekam dnia, kiedy pizdki w musztardowych rurkach, ze srajfonikami i bezglutenowymi pierożkami same zaczną zbierać fundusze na weteranów i się z nimi spotykać.
A nie, nie zaczną. Bo wojna jest przecież taka brudna, brutalna i niefajna, i nie było internetu.
A sam byłeś i odwiedziłeś? Czy tylko mordę drzesz jakie to narodowe bydło dobre. Raz na rok to nie pomoc. Sam chuja robisz i wycierasz sobie swoją mordę patriotyzmem.
Bo wojna jest przecież taka brudna, brutalna i niefajna
A jaka ma być, fajna?
Takie to fajne, że garstka indywidualistów (mądrzejszych od 95% ludzi) z chorymi ambicjami i biznesem za kulisami miesza stadami bydła, daje im ideologie, wywołuje wojny i zbija interes na tym, że bydło bezmyślnie zarzyna się nawzajem?
co do Saharynia, jak widać po dzisiejszej działalności urkaińców, za mało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów