📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jednych i drugich bym do choroszczy zamknąć dał i wyrzucił klucz.
Wszystko spoko tylko ja zawsze mam w głowie, że to nie są prawdziwi ludzie tylko opłaceni statyści... a "skala" tego rozmachu świadczy o bardzo niskim budżecie.
I nie chodzi mi o konkretnych "zwolenników" tylko ogólnie.
Jak podejdziesz do 90% z nich i zapytasz o coś to oni kurwa nie wiedzą nawet co mają napisane na transparentach bo po prostu dostali dwie dyszki na flaszkę i darmowy transport to sobie jadą.
Ja nie jestem zwolennikiem pisu i pluję na nich równo ale nikt mi kurwa nie powie, że w Polsce nie ma wolności słowa takiej w miarę ogólnej jak można na ulicy stać i robić cyrk drąc ryja "kaczyński wypierdalaj" albo "tusk pierdol się" bez żadnych konsekwencji prawnych.
Swoją drogą pamiętajcie kto wami rządzi kiedy coś mówicie. Jak powiedzie "kaczyński niech wypierdala z polski" albo "niech pis wypierdala z polski" bądź też "niech tusk/platforma niech wypierdala z polski" to nikt wam nic nie zrobi.
A teraz spróbujcie zastąpić wyraz "kaczyński" słowem żyd i publicznie zacznijcie krzyczeć. Zobaczycie co to brak wolności słowa.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
I nie chodzi mi o konkretnych "zwolenników" tylko ogólnie.
Jak podejdziesz do 90% z nich i zapytasz o coś to oni kurwa nie wiedzą nawet co mają napisane na transparentach bo po prostu dostali dwie dyszki na flaszkę i darmowy transport to sobie jadą.
Ja nie jestem zwolennikiem pisu i pluję na nich równo ale nikt mi kurwa nie powie, że w Polsce nie ma wolności słowa takiej w miarę ogólnej jak można na ulicy stać i robić cyrk drąc ryja "kaczyński wypierdalaj" albo "tusk pierdol się" bez żadnych konsekwencji prawnych.
Swoją drogą pamiętajcie kto wami rządzi kiedy coś mówicie. Jak powiedzie "kaczyński niech wypierdala z polski" albo "niech pis wypierdala z polski" bądź też "niech tusk/platforma niech wypierdala z polski" to nikt wam nic nie zrobi.
A teraz spróbujcie zastąpić wyraz "kaczyński" słowem żyd i publicznie zacznijcie krzyczeć. Zobaczycie co to brak wolności słowa.
Czy sadistic już oficjalnie stało się tubą lewaków?
Czy sadistic już oficjalnie stało się tubą lewaków?
Kaczy jest jednak dobry. Jeździ tym kubkiem czy prętem po kratach klatki a małpy skaczą w szale i amoku w lewicowym cyrku. Cóż, karawana jedzie dalej.
Przecież to są te same geny, co mają Rydzykowe mohery.
kasiakamyczek napisał/a:
Przecież to są te same geny, co mają Rydzykowe mohery.
Można powiedzieć, że jedni i drudzy to dwie strony tego samego medalu głupoty, zaprzaństwa i braku logiki.
Jebać jebiących Pis i Konfederację
Jebać wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
Veltur ma rację. Boję się, że po tym co nasi rodacy przodkowie doświadczyli w historii Polski, jakieś cioty, debile, karierowicze, wegerarianie, pedofile, różnej maści odchyleńcy podpierdalają nas na forum europejskim i mają poparcie wśród rodaków. Jesteśmy jedynym krajem który ma euroosłów co srają do swojego gniazda. Ewenement w skali swiatowej.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów