📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jaja ze stali bo sie schowal pod mostem, a gdyby spod niego wyjechal to byly niezestali?
mmichal napisał/a:
jaja ze stali bo sie schowal pod mostem, a gdyby spod niego wyjechal to byly niezestali?
Ze stali bo tam podjechał, był, przeżył i się nie posrał. Ty pewno schowałbyś się pod tapczan i zamknął oczy
MAMO ! wyłącz pralke ...
wyłącz te wycieraczki do chuja
Pamiętam kiedyś na Discovery był program, chyba się nazywał łowcy tornad. Gdzie, w każdym odcinku grupa ludzi wpierdalała się w tornado w specjalnie przystosowanym przez nich pojeździe. To były programy, a nie jak teraz wszędzie łowcy okazji albo inne gówno o garażowych wyprzedażach ;( Co się stało z tą telewizją !
Marsto napisał/a:
Jaja ze stali
siema Marsto tutaj raxu z btm
Teraz bohater, a gdyby debila zassało jak paprocha w odkurzacz to płacz i łapa wyciągnięta po odszkodowanie, i kolejny program o tym jak złe firmy ubezpieczeniowe nie wypłacają pełni odszkodowań - aj waj, prywatne ubezpieczenia takie złe, aj waj darmowe ubezpieczenia dla wszystkich, aj waj komuno wróć... Sram do ryja wszystkim domorosłym superherosom wykazującym się jedynie brakiem instynktu samozachowawczego
ragzezonator napisał/a:
Marsto napisał/a:Jaja ze stali
siema Marsto tutaj raxu z btm
a witam witam
@ Marsto ciulu on tam sie przed tym tornadem schowal przeciez (tak jak powinien w takiej sytuacji), a nie przyjechal tornado ogladac pod golym niebem, wiec nie widze w tym nic odwaznego. Kurwa kazdy by spierdalal pod most chyba, no a ja pod tapczan jesli bym mial...
Najgroźniejsze jest to co lata w środku tornada. Most może i chronił go przed zassaniem, ale jakaś cegłówka czy inne gówno dalej mogło go jebnąć. Piwo za zachowanie spokoju, większość by się posrała i krzyczała jak małe dzieci.
Lukmat9316 napisał/a:
Pamiętam kiedyś na Discovery był program, chyba się nazywał łowcy tornad. Gdzie, w każdym odcinku grupa ludzi wpierdalała się w tornado w specjalnie przystosowanym przez nich pojeździe. To były programy, a nie jak teraz wszędzie łowcy okazji albo inne gówno o garażowych wyprzedażach ;( Co się stało z tą telewizją !
Muszę Cię zmartwić. Program ten wciąż leci (może to powtórki) i ma sporo wspólnego z "łowcami okazji" (kłótnie o trasę, fochy itd). A do tornado chyba żaden jeszcze nie wjechał
Fakt, są tornada, ale częściej jako piksele na radarze.
Jak widzę w opisie coś o jajach ze stali to nie daję piwa i koniec. 100% filmików o jajach ze stali to wygłupy debili lub naturalna reakcja inteligentnego człowieka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów