📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Cymesowy napisał/a:
Typowy brytyjski inteligent
No fakt, że z twarzy nie wygląda zbyt inteligentnie, ale z drugie strony któż z nas nie ma podobnych doświadczeń z zabaw ze swoimi potomkami/potomkiniami?
Kaszojad musiał dobrze przypierdolić bo nawet płaczu nie słychać.
W szkołach poza historią to uszczuplić jeszcze należy fizykę i matematykę, to te ostatnie pokolenie zagwarantuje sobie na pewno, że będzie ostatnie
Zwykły debil z IQ poniżej średniej a nie ojciec.
Zwykły debil z IQ poniżej średniej a nie ojciec.
Jedno drugiego nie wyklucza, niestety.
Erqti napisał/a:
Obecny program "historii" to hagiografia nie historia. Pani minister coś wolno to prostuje — ja bym po prostu wywaliła obecne podręczniki na śmietnik jak leci.W szkołach poza historią to uszczuplić jeszcze należy fizykę i matematykę, to te ostatnie pokolenie zagwarantuje sobie na pewno, że będzie ostatnie
I po to właśnie jest potrzebna fizyka w życiu, żeby taki debil wiedział że młody zleci z tej wersalki jak będzie nią kręcił w kółko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów