Poniżej całość.
Szybko okazało się,że jest to grupa lizodupów pisowskich tylko i wyłącznie.
Wczoraj wrzuciłem im to na stronę i od razu zostałem okrzyknięty trolem.
Dzisiaj mnie usunęli z grupy i zablokowali.
W sumie dobrze bo już tym rzygałem.
Przeciwieństwem wiedzy jest nie ignorancja, ale ułuda wiedzy niepodważalnej.Czy dobrze rozumiem, że państwo zabiera nam około 50-70% z tego co my sobie wypracujemy, a gość jeszcze chce by oddać resztę? XD Co za chory kraj
I tak właśnie rodzą się Fake newsy, coś wyciąć, czegoś nie dodać i niech gawiedź drży.
Poniżej całość.
Chyba cie pojebało, że będę całe to gówno oglądał, podałbyś chociaż w której minucie to jest
I tak właśnie rodzą się Fake newsy, coś wyciąć, czegoś nie dodać i niech gawiedź drży.
Poniżej całość.
nczas.com/2020/04/13/pis-zaproponuje-wykup-obligacji-do-walki-z-korona...
P.S.Dostałeś piwo przez pomyłkę.
Przeciwieństwem wiedzy jest nie ignorancja, ale ułuda wiedzy niepodważalnej.Gdyby mialby byc takim przejebanym dranstwem to juz bysmy dawno slyszeli o zmarlych politykach, aktorach, muzykach i innych wielkiego kalibru, a tu narazie lipa. Wszystkie ofiary to jakies bezimiennie pionki - wirus nie rusza slawnych i bogatych ? Oni oddychaja innym powietrzem? Cos ogolnie mi tu smierdzi....
Może jakiś rok temu dołączyłem do fejsbukowej grupy "Antyfani donalda tuska-pokażmy ilu nas jest" z wiadomych przyczyn.
Szybko okazało się,że jest to grupa lizodupów pisowskich tylko i wyłącznie.
Dałeś się zrobić w konia, bo tam wszyscy trollują za pieniądze, a Ty chciałeś robić pro bono
No ale pieniądze będą prawdziwe. Swędzą kukle?
gdyby koronawirus mialby byc takim skurwielem, ktory zmiecie nas z planszy to rzad po pierwsze by oglosil : robta maski, zele, rekawiczki i sprzedawajta - 0% podatku, pod warunkiem, ze cena nie przekroczy xxx kosztow produkcji.
Gdyby mialby byc takim przejebanym dranstwem to juz bysmy dawno slyszeli o zmarlych politykach, aktorach, muzykach i innych wielkiego kalibru, a tu narazie lipa. Wszystkie ofiary to jakies bezimiennie pionki - wirus nie rusza slawnych i bogatych ? Oni oddychaja innym powietrzem? Cos ogolnie mi tu smierdzi....
Śmierdzi i to bardzo.
gdyby koronawirus mialby byc takim sk***ielem, ktory zmiecie nas z planszy to rzad po pierwsze by oglosil : robta maski, zele, rekawiczki i sprzedawajta - 0% podatku, pod warunkiem, ze cena nie przekroczy xxx kosztow produkcji.
Gdyby mialby byc takim przej***nym dranstwem to juz bysmy dawno slyszeli o zmarlych politykach, aktorach, muzykach i innych wielkiego kalibru, a tu narazie lipa. Wszystkie ofiary to jakies bezimiennie pionki - wirus nie rusza slawnych i bogatych ? Oni oddychaja innym powietrzem? Cos ogolnie mi tu smierdzi....
Największy wałek ostatniego półwiecza. Najlepsze że nie ma żadnych materiałów na ten temat i nikomu to nie przeszkadza
Śmierdzi i to bardzo.
Na tym etapie nie ma to już większego znaczenia ale bać się należy co będzie dalej, bo to wydarzyło się bez jednego wystrzału
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów