Chujowo ale stabilnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To jakiś sequel do tego sadistic.pl/allach-akbary-w-sudanie-poludniowym-vt579036.htm ?
Wygląda na inny zespół bojowników o wolność i demokrację ale widać podobne zachowania, ta sama urocza maniera wykrzykiwania tych samych słów kilka razy przez osobnika. Może tam panuje jakieś psychiczne zaburzenie tego typu.
Wygląda na inny zespół bojowników o wolność i demokrację ale widać podobne zachowania, ta sama urocza maniera wykrzykiwania tych samych słów kilka razy przez osobnika. Może tam panuje jakieś psychiczne zaburzenie tego typu.
A Allah Akbar siedzi i zawija im dziewice w sreberka. Co za gówniana religia.
Czary mary Abra kadabra albo wingardium leviosa kurwa bęc!
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów