Chujowo ale stabilnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co on tam krzyczy?
"arbeit macht frei"?
"arbeit macht frei"?
Nie zamierzam tego gówna cytować.
na chuj mu czapka i szal, skoro w krotkim rekawku smiga? gosc jest niekonsekwentny
Spakują się na pontony i przyjadą szukać lepszego życia w Europie jak już do reszty rozpierdolą swoje kraje
Uciekną przed wojnami, gwałtami, zbrodniami, śmiercią i wszystkim co najgorszego niesie ze sobą wojna, a w Europie przejdą proces asymilacji, nauczą się języka, poznają nasza kulturę i razem stworzymy jedno wielkie, federalne Państwo Europejskie.
Z AKMSów przerzucą się na magazyny, fabryki, handel, a kto wie, może nawet stanowiska kierownicze?
Tak było od zarania dziejów
Uciekną przed wojnami, gwałtami, zbrodniami, śmiercią i wszystkim co najgorszego niesie ze sobą wojna, a w Europie przejdą proces asymilacji, nauczą się języka, poznają nasza kulturę i razem stworzymy jedno wielkie, federalne Państwo Europejskie.
Z AKMSów przerzucą się na magazyny, fabryki, handel, a kto wie, może nawet stanowiska kierownicze?
Tak było od zarania dziejów
W różnych miejscach byłem... Jest to jedno z miejsc, w których powrót do domu traktujesz jako opcję...
Nie dość że czarny to jeszcze allahuje. Najbardziej pojebane combo xd
Jak oni się tam rozpoznają, każdy inaczej ubrany, inny 'mundur', inna szmata na głowie...
Dzięki polskiej akcji humanitarnej mogli sobie kupić te karabiny, bo wodę już dostali
Ich więcej ich zabitych tym lepiej. Niech się mordują między sobą.
marcino_zly napisał/a:
Ich więcej ich zabitych tym lepiej. Niech się mordują między sobą.
Nie ujawniamy tajemnic państwowych.
Pewnego dnia zostaną zniszczone wszystkie księgi wiary i z internetu znikną jakiekolwiek słowa o wiatach, i sztuczna inteligencja bedzie traktowana jak Bóg istota wszechwiedząca ,i unicestwi ludzkość ,po czym sama też zginie ,i zacznie się wszystko od nowa ,
za każde allachuja akbara sprzedawałbym po ołowiu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów