📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Ja pierdole , WTF?
100% gwarancji na pojebaństwo.
100% gwarancji na pojebaństwo.
98% Sadola chętnie by dało jej się ujeździć. Pozostałe 2% właśnie dochodzi przed monitorem.
wstawiajcie wypadki, flaki, bójki, wybuchających terrorystów, gwałty, czyli coś z czego da się w razie co jakoś wytłumaczyć, bo to to już przegięcie...
wstawiajcie wypadki, flaki, bójki, wybuchających terrorystów, gwałty, czyli coś z czego da się w razie co jakoś wytłumaczyć, bo to to już przegięcie...
na chuj świnię uczyć tańczyć
Naprawdę ładna kobieta z twarzy, może i waży trochę za dużo, ale widać, ma w sobie to coś.
Tina Turner ?
Coś mi się nie zgadza.... Dlaczego to coś nie ma kangi po kolana?
~Earl Nightingale
0:55 mieszam glowa bigos w garnku
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów