📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wygląda na to że u nich kobiety tak samo inteligentne jak i u nas są
Zamiast wrzucic reczny lub bieg.skoro w srodku byla ..a gosc tez przyjebany selekcja naturalnA
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Reakcja na koniec - bezcenna! Jak się za głowy połapali a w myślach "ŁOLABOGA, ALE SIĘ POROBIŁO"
Sposób na teściową „ mamusia usiądzie z przodu, tylko niech pamięta aby pasy dobrze zapiąć”
Gandalf-Szary napisał/a:
Ale herbaty nie wylała.
wylała przecież w 12 s.
obawiam się, że to żona a nie teściowa.
Ja pierdole, żona została a teściowa zdążyła wyjść...
Przejebane.
Przejebane.
marcino_zly napisał/a:
Ja pierdole, żona została a teściowa zdążyła wyjść...
Przejebane.
Miało być na odwrót ale plan nie wypalił
Surowe tak samo jak mózgi elektoratu tuska ha ha ha. Zero mózgu bo jak mozna zapomnieć kilka lat z życia w Polsce ha hanha
Gandalf-Szary napisał/a:
Ale herbaty nie wylała.
Wylała na 100%.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów