📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Widać bombelki suto zapracowały przez cały rok , że rodzice wpadli na taki pomysł kary. Patrząc na zachowanie jednego z nich już bym zaczynała się bać co będzie za kilka lat.
darek1234 napisał/a:
Waleczny synek, pizdorurka z niego nie wyrośnie
Bardziej lewacki eko-zjeb, dziurawiący opony w ciężarówkach.
darek1234 napisał/a:
Waleczny synek, pizdorurka z niego nie wyrośnie
Raz odpierdolisz taki numer i poczujesz się wspaniale, a następnego dnia "telefony od potencjalnych klientów milkną"
Jakim to pieknym sadolem trzeba być!
bosobol napisał/a:
Widać bombelki suto zapracowały przez cały rok , że rodzice wpadli na taki pomysł kary. Patrząc na zachowanie jednego z nich już bym zaczynała się bać co będzie za kilka lat.
Niby tak, chociaż z drugiej strony Grinch niszczył święta z własnych powódek, a nie dlatego, że dzieciaki były niegrzeczne Myślę, że lepszą formą próby poprawy zachowania mogłyby być znikające prezenty i pojawiająca się w ich miejscu bryłka sadzy (niby to dostają niegrzeczne dzieci) plus list od Mikołaja jak jest zawiedziony ich zachowaniem i oczekuje poprawy. Póki dzieciaki są młode i w to wierzą to mogłoby zadziałać lepiej niż psychol kradnący prezenty.
W telewizji durna komedia z Ferrellem - problemy w tej rodzinie były dużo wcześniej
Pójdą do pracy i zobaczą, że podpierdalanie owoców cudzej pracy to codzienność...
Tak się zastanawiam co takie wydarzenie miało nauczyć/uzmysłowić tym chłopkom. Że może na chatę się wbić koleś o innym kolorze skóry i zajebać ci fanty? W 'hameryce ?
Pojebana akcja jak się tak z boku spojrzy. Długo to będzie w nich siedzieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów