📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pełnej satysfakcji nie odczułem bo nikt nie wypierdolił pałą w ryj tej piszczącej szmacie
Magicpolish napisał/a:
Pełnej satysfakcji nie odczułem bo nikt nie wypierdolił pałą w ryj tej piszczącej szmacie
spokojnie, jeszcze ci się przeje...
- Gotuje sie
- Jak gotuje to trzeba mieszac
- A jak sie zagotuje, to bedziemy lac.... w miche...
- A w jakiej kolejności?
- Jak to w jakiej kolejności, najpierw zbiorowo, potem indywidualnie...
- Jak gotuje to trzeba mieszac
- A jak sie zagotuje, to bedziemy lac.... w miche...
- A w jakiej kolejności?
- Jak to w jakiej kolejności, najpierw zbiorowo, potem indywidualnie...
NILE75 napisał/a:
Pałować ile się tylko da.
A dziadek był w ORMO?
Niesamowite jest to, że w stanach jest tyle dorosłych osób nie rozumiejących, że czyny w życiu mają swoje konsekwencje i np. idąc na ulicę i robiąc rozróby osoba dorosła powinna być świadoma, że takie zachowanie przyniesie konsekwencje.
Tak wiele dorosłych dzieci na tym świecie jest, że głowa mała. Nigdy nikt im nie powiedział w domu za gówniarza słowa "NIE" i teraz widzimy co widzimy.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tak wiele dorosłych dzieci na tym świecie jest, że głowa mała. Nigdy nikt im nie powiedział w domu za gówniarza słowa "NIE" i teraz widzimy co widzimy.
Niesamowite jest to, że w stanach jest tyle dorosłych osób nie rozumiejących, że czyny w życiu mają swoje konsekwencje i np. idąc na ulicę i robiąc rozróby osoba dorosła powinna być świadoma, że takie zachowanie przyniesie konsekwencje.
Niesamowite jest ze niemasz zycia atencyjna niedorajdo.
Twarzy białej raszpli nie widać, ale z pewnością wyraża ona tęsknotę za czarnym kutangiem.
Ale tej drącej ryja blondynie ta pała na morde by siadła... Jeden strzał i zamiast latac po ulicy szukałaby dentysty przez najbliższę 2 lata
Jest wielka różnica między byciem bitym przez komunistów a biciem komunistów, oczywiście nie napierdalać ich na 100% bo komunista to też tak jakby trochę człowiek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów