Zakładam, że wszyscy znają angielski w stopniu umożliwiającym zrozumienie.
Zakładam, że wszyscy znają angielski w stopniu umożliwiającym zrozumienie.
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Serio gościu się żali o opiekę naprzemienną?? Przecież ona tych dzieci nie biła, nie znęcała się nad nimi, tylko zdradzała JEGO. To nie jest absolutnie żaden powód żeby dzieci pozbawiać matki. To, że między dorosłymi się nie poukładało, to tam chuj. Normalna sprawa, ale gdzie tu sens, żeby karać za to dzieci?
Czemu *tfu* przed rosyjski?
Nie, nie każdy musi umieć angielski ale jest to język ,,świata" i zdecydowana większość Polaków dzięki edukacji nie ma z nim najmniejszego problemu a w szczególności z tak prostym jego wariantem jak na tym filmiku.
Nie władają nim roczniki, które miały jeszcze *tfu* rosyjski w szkołach, osoby które uznały, że do niczego się im on w życiu nie przyda i przygłupy co się zasłaniają ,,amerykańską" propagandą i kompleksem p0laka.
Akurat w tw0im przypadku wiadomo w której grupie jesteś
Po chuja wrzucać filmik po angielsku jeśli autor go nie przetłumaczy? Czy kurwa każdy musi znać ten jebany angielski? Zrozumcie kurwa wreszcie że są ludzie którzy nie znają tak dobrze angielskiego aby rozumiały tak jak np. na tym filmie, osoby powinny być banowane na kilka dni w celu ostrzeżenia że jak następnym razem wrzucą filmik po angielsku bez tłumaczenia (skoro wrzucają to powinny przetłumaczyć) to banicja i elo, dowidzenia nie potrzebujemy takich wysrywów na tym portalu. ZROZUMCIE KURWA WRESZCIE że ludzie specjalizują się w życiu w wąskiej profesji dzięki której zarabiają kasę i jak nie muszą się uczyć angielskiego to nie będą się uczyć. Ale oczywiście zaraz przyjdą WIELKIE kurwa PANY udające amerykanów "to Ty kurwa w tych czasach nie znasz angielskiego", ileż kurwa można.
Po chuja wrzucać filmik po angielsku jeśli autor go nie przetłumaczy? Czy kurwa każdy musi znać ten jebany angielski? Zrozumcie kurwa wreszcie że są ludzie którzy nie znają tak dobrze angielskiego aby rozumiały tak jak np. na tym filmie, osoby powinny być banowane na kilka dni w celu ostrzeżenia że jak następnym razem wrzucą filmik po angielsku bez tłumaczenia (skoro wrzucają to powinny przetłumaczyć) to banicja i elo, dowidzenia nie potrzebujemy takich wysrywów na tym portalu. ZROZUMCIE KURWA WRESZCIE że ludzie specjalizują się w życiu w wąskiej profesji dzięki której zarabiają kasę i jak nie muszą się uczyć angielskiego to nie będą się uczyć. Ale oczywiście zaraz przyjdą WIELKIE kurwa PANY udające amerykanów "to Ty kurwa w tych czasach nie znasz angielskiego", ileż kurwa można.