- Te wydrążenia w skale powstały dzięki Żydowi, który zgubił centa i powiedział o tym rodzinie.
- Te wydrążenia w skale powstały dzięki Żydowi, który zgubił centa i powiedział o tym rodzinie.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wstawianie "Niemiec, Żyd, Tusk, Komorowski, Putin" w stare kawały czyni je żałosnymi.
Szkotowi, kurwa
Wstawianie "Niemiec, Żyd, Tusk, Komorowski, Putin" w stare kawały czyni je żałosnymi.
Nie wiedziałem ,że mamy na forum przedstawiciela narodu semickiego
Chyba nie zyd z rodziną a moherowy klient biedronki ze współtowarzyszami
Odwal sie od biedry maja dobre tanie winka
Szkotowi, kurwa
racja, niezaprzeczalna
a reszta osbób, które nie kleją o co chodzi niech zapierdalają na rampę kolejową - zug nach Birkenau czeka
To jest sadol, dowcipy o ww. są tutaj bardziej wskazane.
Przychodzi Tusk do sklepu i pyta
-Jest marchewka ?
-Nie ma - odpowiada sprzedawca
Następnego dnia Tusk znowu pyta:
-Jest marchewka?
-Nie ma
Następnego dnia Tusk pyta
-Jest marchewka ?
Jeśli jeszcze raz spytasz o marchewke to cię gwoźdźmi do stołu przybije! - krzyczy rozzłoszczony sprzedawca
Następnego dnia przychodzi Tusk i pyta
- Są gwoździe?
- Nie ma
- A jest marchewka ???
Niby masz rację, ale istnieją dowcipy bardziej do nich pasujące, prawda? Który Żyd by zapierdalał po jednego centa? Raczej w żartach przedstawia się ich jako chciwych geniuszy handlu, np:
"Facet podchodzi do konfesjonału i mówi:
- Proszę księdza, oszukałem żydowskiego handlarza.
- Spowiadasz się, czy chwalisz?"
Przychodzi Tusk do sklepu i pyta
-Jest marchewka ?
-Nie ma - odpowiada sprzedawca
Następnego dnia Tusk znowu pyta:
-Jest marchewka?
-Nie ma
Następnego dnia Tusk pyta
-Jest marchewka ?
Jeśli jeszcze raz spytasz o marchewke to cię gwoźdźmi do stołu przybije! - krzyczy rozzłoszczony sprzedawca
Następnego dnia przychodzi Tusk i pyta
- Są gwoździe?
- Nie ma
- A jest marchewka ???
Przepraszam, że nie napisałem, że chodzi mi o dowcipy, w których taka zamiana pasuje, ale nie uważam, że użyszkodnicy tego portalu nie potrafią myśleć samodzielnie. To co zrobiłeś jest zwykłym łapaniem za słowa.
Niby masz rację, ale istnieją dowcipy bardziej do nich pasujące, prawda? Który Żyd by zapierdalał po jednego centa? Raczej w żartach przedstawia się ich jako chciwych geniuszy handlu
Mi się bardziej podoba wersja z żydem. Jak widać, nie mi jednemu A i uważam, że Żyd tu jak najbardziej pasuje
To starszy brat w wierze.
w Boracie (?) chyba nawet było o wrzucaniu centa między dwóch rabinów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów