📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No.Carling to podobno niebezpieczna i stresująca gra Szkoda gościa.
I cyk kolejna ofiara covid19 :/ czy ta plandemia nigdy sie nie skonczy?
najczęstsza przyczyna zgonów, macie 50% szans że tak właśnie będzie wyglądała wasza własna śmierć.
miłego dnia.
miłego dnia.
ratmed91 napisał/a:
najczęstsza przyczyna zgonów, macie 50% szans że tak właśnie będzie wyglądała wasza własna śmierć.
miłego dnia.
Więc mówisz że 50% zgonow na świecie jest spowodowane atakami serca?
JaTylkonaChwile napisał/a:
I cyk kolejna ofiara covid19 :/ czy ta plandemia nigdy sie nie skonczy?
Płyta ci się zacięła, że tak pierdolisz w kółko o tym covidzie?
htp napisał/a:
Co to jest carling?
Takie piwo z Anglii, pewnie typowi zaszkodzilo bo to szczyny jak tyskie.
Znawca_Cipek napisał/a:
No.Carling to podobno niebezpieczna i stresująca gra Szkoda gościa.
Oni grają w krykieta. xD
W wieku 16 lat byłem na zawodach w skoku w dal. Miałem skakać jako pierwszy w kategorii mężczyzn. Przede mną ostatnia kobitka miała oddać swój skok życia. Niestety, gdy dostała pozwolenie na skok padła na ziemię. Okazało się, że serducho również nie wytrzymało stresu. Później się okazało, że matka pielęgniarka czy tam lekarka wyraziła zgodę na uczestnictwo córki w takich zawodach wiedząc, że ta ma jakieś kłopoty z serduchem. Do tego doszła słaba organizacja zawodów i karetka nie mogła dojechać na miejsce no i nastolatka zmarła. A propos chorób serca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów