Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba już jestem stary skoro takie gówno mnie nie śmieszy?
ale śmieszne, boki zrywać. Jak po wakacjach zaniosę do szkoły to wszyscy w klasie będą mieli bekę.
Słyszałem, że brak poczucia humoru świadczy o niskim ilorazie inteligencji.
Słyszałem, że brak poczucia humoru świadczy o niskim ilorazie inteligencji.
Zajebiste poczucie humoru. Śmiać się z filmiku jak facet napierdział babie w ryj. Zajebiste, takie śmieszne dla inteligentnych. Rozjebałeś mnie
Zajebiste poczucie humoru. Śmiać się z filmiku jak facet napierdział babie w ryj. Zajebiste, takie śmieszne dla inteligentnych. Rozjebałeś mnie
Nie masz wyrafinowanego gustu, jesteś zwykły cham i prostak.
I dlatego właśnie spędzisz całe swoje smutne życie na strychu, sam, w brudnej spoconej koszulce z piwem z Biedry w ręce
No taaa, bo nie śmiać się z kretynizmów to już człowieka skazuje na samotność... Nawet jeśli by tak było, to wolałbym samotność od przebywania w towarzystwie idiotów, z idiotami bezkonfliktowo mogę przebywać jedynie nastukany. 95% ludzi to debile, toteż jestem skazany na alkoholizm
I dlatego właśnie spędzisz całe swoje smutne życie na strychu, sam, w brudnej spoconej koszulce z piwem z Biedry w ręce
Tacy jak ty nie odróżniają chamstwa od dowcipu dlatego śmiałbyś się nawet z inwalidy. Dla takich jak ty właśnie z ilorazem inteligencji na poziomie murzyńskiej sraki powstają takie "żarty". Jest różnica między dowcipem, humorem - także czarnym a zwykłym spierdolonym szympansim rechotem. Babeczce jak widać traktowanie nie przeszkadza, ale ja tutaj oprócz żałosnego żartu widzę upodlenie drugiego człowieka i brak w nim poczucia godności a to już kurwa wcale nie jest śmieszne.
ale śmieszne, boki zrywać. Jak po wakacjach zaniosę do szkoły to wszyscy w klasie będą mieli bekę.
Ja mam 20 lat i dla mnie to też żenada.
tu jest sadistic, a nie jakieś gówno.
no właśnie - luki w logice na miarę czukcza...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów