18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Qunda 2017-08-05, 22:59 1
GeoXL napisał/a:

Czy ty się nie za bardzo w rolę wczułeś?

Kim ty kurwa jesteś pajacu?!
Zgłoś
Absdef 2017-08-06, 0:39 1
agt91 napisał/a:

wyjechal wiesniak ze swojej koziej wolki wreszcie i takie sa efekty

A ja tam z doświadczenia wiem, że to miastowi mieszkańcy bloków znacznie mniej szanują otoczenie, tuż po wyjściu z klatki schodowej.
Zgłoś
MaGisTeer 2017-08-06, 9:29 1
I czemu te ryje zamazane? Powinni pokazać tych brudasów.
Zgłoś
Wiewór 2017-08-06, 11:07 3
Hahahahaha. Jak ktoś śmie tak oczerniać dumny polski naród. Toż to są fotoszopki GW na zlecenie ogólnoświatowego spisku żydoskiego i wolnomularzy.
Czym niby Polacy różnią się od pustynnych małp? Kto normalny zaśnie na stercie puszek, gówna i szczyn? oni po prostu taką "kulturę" wynoszą z domów. Bo taką chlewnię mają na co dzień.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
kawkaman 2017-08-06, 13:56 1
do wszystkich debili którzy myślą że tak jest na polskich plażach - to jest miejsce po imprezie zorganizowanej przez RMF MAXX po tzw sunrise festivalu, Takie widoki na imprezach plażowych to norma we wszystkich krajach. Nam zostaje tylko dopilnować żeby organizator czyli RMF posprzątał ten burdel.
Zgłoś
maddog77 2017-08-06, 20:33 1
Jebane czarnuchy :/
Zgłoś
Wiewór 2017-08-06, 21:07 3
kawkaman napisał/a:

do wszystkich debili którzy myślą że tak jest na polskich plażach - to jest miejsce po imprezie zorganizowanej przez RMF MAXX po tzw sunrise festivalu, Takie widoki na imprezach plażowych to norma we wszystkich krajach. Nam zostaje tylko dopilnować żeby organizator czyli RMF posprzątał ten burdel.

Na imprezie nie obowiązują zasady kultury? Można srać pod siebie, spać na stercie rzygów, ruchać się w szczynach do kolan.
Widać, że tam się bawił polski margines społeczny. Większość z nich pewnie śmiała się z woodstock...

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
zonk 2017-08-07, 10:08 1
Kurwa nie ogarniam, to że śmieci wyrzucają to jedno, ale że razem z tymi śmieciami wyrzucili dwie dupeczki :O
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-08-07, 10:50 2
Polacy Robacy
Zgłoś
grauper 2017-08-07, 11:25 2
A ja myślałem że taka syfiąca hołota tylko na woodstock jeździ
Widać wszędzie ten sam bród i ubóstwo umysłowe tylko jebanina na głośnikach inna ;]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów