📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Halman napisał/a:
bardzo dobra rozrywka intelektualna dla średnio upośledzonych,,,
No tak, bo jak kogoś na filmiku nie wytrzewiło przez odbyt to prawdziwy erudyta nie powinien się zaśmiać.
Nooo chłop przez chwilę mógł się poczuć prawie jak 38mln Polaków tyle że to nie było gówno.
Jak trzeba być popierdolonym, żeby na środku niczego łazić w tej szmacie na twarzy?
Znowu gówno z czajki? czaskowski do dymisji
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Zapraszam nad polskie Malediwy.
Tylko tam sam się nie wygramoli...
ten drugi mógł więcej żreć kebsów to by tego tłustego dupska sam nie wyciągnął
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Zapraszam nad polskie Malediwy.
Tylko tam sam się nie wygramoli...
Noo ja im powodzenia życzę siedzieć w tym szlamie z Gajówki. Tam jest w ogóle to wszystko siatką ogrodzone i zakaz wstępu. Jak się stanie nad tą wodą to aż w oczy i sluzówke nosa szczypie od tej chemii parującej. Nie wspominając że w tej wodzie nic nie żyje jak i dookoła całego zbiornika jest cisza jak na jakimś cmentarzu w horrorach, nawet ptaszek nie zaćwierka albo jakiś chrabąszcz zaszeleści. Co Ci ludzie mają we łbie żeby tam włazić nogami albo się moczyć to ja nie wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów