Jesteście wszyscy lemingi
Jesteście wszyscy lemingi
A no flegmatyk, ale śmieszny
Pierwszy raz go widzę a udało mu się rozweselić moje ryło
NIE UŻYWAM CAPS LOCKA, PO PROSTU TRZYMAM SHIFT, A I TAK DOSTAJE WARNYCo On pierdoli? To, że jemu się nie chce bądz go nie stać na wakacje za granicą to nie znaczy, że może obrażać innych i sypać prymitywnymi tekstami typu ,,przecież u nas jest gorąco to po chuj wyjezdzac do ciepłych krajów"? Wyjazd do grecji, chorwacji czy jakiejś turcji w ogóle sie nie równa wczasam nad Polskim morzem. Poza tym nazwa Wakacje mówi sama za siebie... a zresztą niechce mi sie juz produkować chuj mu w łeb
To o narciarskich kurortach też wziąłeś na serio?
Co On pierdoli? To, że jemu się nie chce bądz go nie stać na wakacje za granicą to nie znaczy, że może obrażać innych i sypać prymitywnymi tekstami typu ,,przecież u nas jest gorąco to po chuj wyjezdzac do ciepłych krajów"? Wyjazd do grecji, chorwacji czy jakiejś turcji w ogóle sie nie równa wczasam nad Polskim morzem. Poza tym nazwa Wakacje mówi sama za siebie... a zresztą niechce mi sie juz produkować chuj mu w łeb
Czyżby ktoś wyjeżdżał na wakacje do egiptu i teraz boli go dupka?
TO już jest SZCZYT
Wypierdalać z tym śmieciem z tego portalu
ps. Co to za jebana moda na dodawanie jakiś chujowych vlogerów na sadola -,-
Powiedziała osoba, która wrzuciła 3 filmiki o grażynie żarko. Siadaj, pała debilu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów