📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
`Tak NAparwde ci wszyscy ksieza czcza ZLO!! Chrzest zamyka czakry w ciele czloweika inaczej odbierajac nam zdolnosci paranormalne ktore kazdy czlowiek posiada ... religie to najweiksza zaraz ! MILOSC JAKO JEZDYNA RELIgia ! POKOJ
Przez polowe filmiku chcialem go zajebac... ale jak powiedzial ze nie lubi czerwonych to juz tylko pragne mu pogratulowac kazania : D
Żal mi was, wy syjonistyczno-komunistyczni reaktywiści.
2:04 Jebał cie pies i twoją matke klecho
Oni powinni "umacniać naszą wiarę" a nie przekonania polityczne
Tak naprawdę to chuj ich obchodzi w co wierzymy, wpieprzają się do naszego życia, ślinią się na widok naszych dzieci i patrzą tylko czy się kasa zgadza na tacy czy w kopercie !!!! Banda świętoszkowatych pojebów i darmozjadów!!!!!
...ktoś powie, że nie wszyscy ...ok! ...wyjątek potwierdza regułę!!!
Tak naprawdę to chuj ich obchodzi w co wierzymy, wpieprzają się do naszego życia, ślinią się na widok naszych dzieci i patrzą tylko czy się kasa zgadza na tacy czy w kopercie !!!! Banda świętoszkowatych pojebów i darmozjadów!!!!!
...ktoś powie, że nie wszyscy ...ok! ...wyjątek potwierdza regułę!!!
dokładnie... po co ludzie chodza do koscioła przecie to juz wyszło dawno z salonów...
Banda pedofili i ignorantow
Banda pedofili i ignorantow
whiteflood napisał/a:
`Tak NAparwde ci wszyscy ksieza czcza ZLO!! Chrzest zamyka czakry w ciele czloweika inaczej odbierajac nam zdolnosci paranormalne ktore kazdy czlowiek posiada ... religie to najweiksza zaraz ! MILOSC JAKO JEZDYNA RELIgia ! POKOJ
Zabijcie go zanim coś mu się stanie.
Obraził wujka!? do gułagu! 25 lat!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów