📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to może ja zamknę temat zawczasu, zanim się tutaj napinacze zlecą...
batman dobrze gada! jebac komunistow!
kiedys bylem katolikiem... teraz juz jestem tyko wierzacy...
do pieca zanim dotknie dziecko
A zezwolenie na kamerowanie jaśnie wielebnego to było?? Eee?? Zaprawdę grzeszycie.
Z drugiej strony to uważam że ksiądz jako człowiek ma takie samo prawo jak każdy inny obywatel na posiadanie poglądów politycznych i na ich wolne wypowiadanie. Natomiast nie wyobrażam sobie tego że na kazaniu czy gdziekolwiek mówi mi że mam zagłosować na tego to a nie tamtego. Oni chyba nawet mają zabronione takie coś?? (tylko co ten wyprawia? za dużo mszalnego?) Heh u mnie powiedział że dziś są wybory, trzeba iść, bo jak się nie wyraża swojego zdania to z jakiej paki potem narzekać no i żeby zagłosować "zgodnie ze swoim sumieniem"... Żadnych nazwisk. Niby ludzie wiedzieli kogo on popiera, ale moim zdaniem to skomentował wybory odpowiednio. W sensie na wybory iść trzeba, natomiast każdy musi sam zdecydować kto powinien decydować o naszych pieniążkach...
Heh ogólnie to studiuje w wawie a pochodzę z małej wioski jakieś 60 km od wawy. I w tydzień przed drugą turą sytuacja wygląda tak: W Warszawie, gdzie pani Waltz wygrała w I turze, drogi to koszmar, niby piaskarki też w korkach stoją, ale kurna w nocy korków nie ma, coś z tym można było zrobić. W mojej małej wiosce w niedzielę jest II tura i o hello wszystkie drogi przejezdne, nawet na najdalszy wypizdówek da się dojechać zwykłym samochodem... Mam nadzieję że po wyborach nie będzie padać...
Z drugiej strony to uważam że ksiądz jako człowiek ma takie samo prawo jak każdy inny obywatel na posiadanie poglądów politycznych i na ich wolne wypowiadanie. Natomiast nie wyobrażam sobie tego że na kazaniu czy gdziekolwiek mówi mi że mam zagłosować na tego to a nie tamtego. Oni chyba nawet mają zabronione takie coś?? (tylko co ten wyprawia? za dużo mszalnego?) Heh u mnie powiedział że dziś są wybory, trzeba iść, bo jak się nie wyraża swojego zdania to z jakiej paki potem narzekać no i żeby zagłosować "zgodnie ze swoim sumieniem"... Żadnych nazwisk. Niby ludzie wiedzieli kogo on popiera, ale moim zdaniem to skomentował wybory odpowiednio. W sensie na wybory iść trzeba, natomiast każdy musi sam zdecydować kto powinien decydować o naszych pieniążkach...
Heh ogólnie to studiuje w wawie a pochodzę z małej wioski jakieś 60 km od wawy. I w tydzień przed drugą turą sytuacja wygląda tak: W Warszawie, gdzie pani Waltz wygrała w I turze, drogi to koszmar, niby piaskarki też w korkach stoją, ale kurna w nocy korków nie ma, coś z tym można było zrobić. W mojej małej wiosce w niedzielę jest II tura i o hello wszystkie drogi przejezdne, nawet na najdalszy wypizdówek da się dojechać zwykłym samochodem... Mam nadzieję że po wyborach nie będzie padać...
Ksiądz zgrzeszył jak nie ma co. Jak można tak publicznie poprzeć członka PO... Przecież PiS jest jedyną partią, która wspiera wartości chrześcijańskie. Tylko ona jest wartościowa.
ja pierdole nienawidzę tych zakłamanych palantów w czarnych kieckach!!!!!!!
księża na księżyc!!!
Ja nie rozumiem dlaczego ktoś w ogóle chodzi do kościoła, wole marnować czas przed komputerem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów