18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jestembogiem_uswiadom 2021-02-19, 9:52 5
Jeśli ktoś utożsamia się z inną płcią niż się urodził to nikt nie ma prawa mu zabraniać. Wystarczy kilka operacji trochę hormonów i gotowe. I chuj wam w dupy jebani homofobiarze którzy pewnie widząc zadbana fajna kobitkę z ciulikiem chętnie byście jej obciagneli albo poczuli w dupci ciepło jej spermy.
Zgłoś
Halman 2021-02-19, 9:53 15
Jestembogiem_uswiadom,
ale co nas twoje fantazje obchodzą?
Zgłoś
woytasw 2021-02-19, 10:01
Chuja widać
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-02-19, 10:10 17
Jestembogiem_uswiadom napisał/a:

Jeśli ktoś utożsamia się z inną płcią niż się urodził to nikt nie ma prawa mu zabraniać. Wystarczy kilka operacji trochę hormonów i gotowe. I chuj wam w dupy jebani homofobiarze którzy pewnie widząc zadbana fajna kobitkę z ciulikiem chętnie byście jej obciagneli albo poczuli w dupci ciepło jej spermy.

Jeżeli ktoś się utożsamia z homofobem to nie macie prawa mu tego zabraniać. Wystarczy mieć kręgosłup moralny i zdrowy rozsądek i gotowe. I chuj wam do tego jebani komuniści, którzy pewnie widząc zdrowego mężczyznę, byście chcieli być tacy jak on i poczuć jak to jest być panem własnego losu zamiast systemowo nadawać sobie przywileje.
Zgłoś
adrianthc 2021-02-19, 10:56
Testosteron im podskoczył.
Zgłoś
konradkonradkonrad 2021-02-19, 11:11 3

jeśli homofob to osoba patrząca na świat bez tęczowych okularów i bez kutasa starego w dupie to jestem dumny z bycia homofobem lewaczku

Zgłoś
Z................w 2021-02-19, 11:49
,,transformers to ukryta moc"
Zgłoś
_Tytanowy_Janusz_ 2021-02-19, 12:36

Ci którzy twierdzą, że to chore to homofoby a ci którzy udają baby są "normalni"? Idź ty się jebnij w czoło tranzystorze
Zgłoś
zdun 2021-02-19, 14:40 2
@ phrontch, ten co znowu zabłądził w internecie. Jak nie pedały to tansy, a idź pan w huj.
Zgłoś
Thaj 2021-02-19, 15:00
Ja tam mam swoją teorię odnośnie transów.

Według mnie jest to dokładnie to samo co urodzić się niepełnosprawnym z tym, że jest to znacznie mniej widoczne niż niepełnosprawność fizyczna.
Wydaje mi się, że kwestia płci jest określona tak samo jak to, że człowiek na jedną parę oczu, jedną parę uszu, nos, 2 nogi, 2 ręce zdolny do widzenia na określoną odległość, słyszenia dźwięku w określonym paśmie częstotliwości itd.

Nikt nie powie, że osoba która urodziła się niewidoma lub bez nogi jest normalna ale też nikt nie powie do osoby bez nogi, że ma biegać. Tak samo osoba czująca się kimś innym niż jest. Nie powinno się mówić, że to całkowicie normalne i zdrowe ale też nie powinno się mówić tym osobom, że mają czuć i być kimś innym...
Zgłoś
BigBertha 2021-02-19, 21:07 1
Jebane lewackie wywłoki z kutasami.
Zgłoś
Manii 2021-02-19, 21:44 1

To sie lewacki rycerzyk zagotowal. Nawet nie zaczekal na pare homofobowych wpisow, tak mu dupe rozpierala potrzeba na zasygnolizowanie swojej progresywnej wyzszosci moralnej jednoczesnie zdradzajac wszystkim jak debil ze go kreca transy.
Zgłoś
masternik 2021-02-20, 1:55
Przeczytałem "walczące tarasy" myślę że kurwa w końcu coś czego nie widziałem... Taaaa taki ch.uj i to dosłownie.
Zgłoś
Wyjcio 2021-02-20, 2:19 1
Są cycki, jest piwo. Tyle w temacie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów