Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zostać przejechanym przez walec, byłoby co opowiadać na bramie u św. Piotra
....
Św. Piotr :
A Tobie co się staneło...
On :
Piotr curva nie uwierzysz...
na bramie u św. Piotra
Wiesz, ze dla niego to piekło, od dwóch tysięcy lat robić za ciecia na bramce 24h/7? Nie czytałem biblii, on zrobił coś złego ze został tak ukarany?
Wiesz, ze dla niego to piekło, od dwóch tysięcy lat robić za ciecia na bramce 24h/7? Nie czytałem biblii, on zrobił coś złego ze został tak ukarany?
Nie wiem gdyż mam wyjebane w takie szczegóły.
Pozdrawiam cieplutko.
Nie wiem gdyż mam wyjebane w takie szczegóły.
Pozdrawiam cieplutko.
Oj to nie szczegół Przyjmijmy, ze to co mówią katolicy to prawda (Biblia to słowo boże) - ze jest gość, który stoi w niebie na bramce i wpuszcza, bądź nie wpuszcza zmarłych, którzy umierają każdej minuty. A wiec jest tam dosyć pokaźna kolejka, która NIGDY nie będzie mniejsza (ludzi z każdym rokiem jest coraz więcej, a wiec coraz więcej się rodzi i UMIERA). I od dwóch tysięcy lat koleś ten robi tylko to, to jest jego praca 24h/7.
To jest jebane piekło, pierdoleni katolscy idioci, a koleś ten nie może się nawet zabić i będzie robił to przez wieczność Do katoli właśnie nie dociera w jakie debilizmy wierzą.
Pozdrawiam również
Oj to nie szczegół Przyjmijmy, ze to co mówią katolicy to prawda (Biblia to słowo boże) - ze jest gość, który stoi w niebie na bramce i wpuszcza, bądź nie wpuszcza zmarłych, którzy umierają każdej minuty. A wiec jest tam dosyć pokaźna kolejka, która NIGDY nie będzie mniejsza (ludzi z każdym rokiem jest coraz więcej, a wiec coraz więcej się rodzi i UMIERA). I od dwóch tysięcy lat koleś ten robi tylko to, to jest jego praca 24h/7.
To jest jebane piekło, pierdoleni katolscy idioci, a koleś ten nie może się nawet zabić i będzie robił to przez wieczność Do katoli właśnie nie dociera w jakie debilizmy wierzą.
Pozdrawiam również[/quote
Ale Ty masz ciasny umysł chłopie albo jesteś niezręcznym żartownisiem nie wiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów