📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
właśnie dlatego do roboty trzeba brać kopyto, sprawa szybko by była załatwiona i rycerzyki by się nie zbiegły
ANALizator napisał/a:
właśnie dlatego do roboty trzeba brać kopyto, sprawa szybko by była załatwiona i rycerzyki by się nie zbiegły
Nie zdziwię się jak następnym razem rozpocznie negocjacje od strzału w głowę, w końcu na błędach się uczy.
Nie zamierzała i miała pecha została z niczym tz gówniakiem.
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....
Jest patent by oduczyć nierobów, mały ładunek wybuchowy w atrapie i wyłazić z tym na ulice. Zajebią to poczekać aż oddalą się na bezpieczny dystans i pogłowie skurwysynów samo zniknie. A ile ciekawych materiałów na harda by było, eh rozmarzyłem się...
To było wprost rewelacyjne. Złodziejskie śmiecie. Obcinać im ręce za karę.
Ona z tego samego gówna ulepiona co ci bandyci
w tej Brazylii to faktycznie jest strasznie, nawet telefonu spokojnie zajebać nie można
zbyszko1986 napisał/a:
Ona z tego samego gówna ulepiona co ci bandyci
Jeśli mowa o tym kto jest z czego ulepiony, to ty stanowisz połączenie rzygowin i sraki. Sraka we łbie, a reszta ciała to rzygowiny.
cuurniprime napisał/a:
Jest patent by oduczyć nierobów, mały ładunek wybuchowy w atrapie i wyłazić z tym na ulice. Zajebią to poczekać aż oddalą się na bezpieczny dystans i pogłowie skurwysynów samo zniknie. A ile ciekawych materiałów na harda by było, eh rozmarzyłem się
I ty serio myślisz że goście z gangów by ci dali żyć po takiej akcji? Odjebaliby cie dla zasady w pierwszej kolejności
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów