📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Bicie konia poważnie szkodzi Tobie i osobom w Twoim otoczeniu
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ale dlaczego oni robią krzywdę temu koniu.
Ciapate ścierwo, nie żebym był rasistą bo nie jestem mówiąc szczerze, ale rzeczy po imieniu czasem nazwać trzeba.
kur... kilka razy odtwarzane top samo :/ jakby ludzie mieli problem z zarejestrowaniem tego za pierwszym razem
dobrze, że kąsa bo to czarne szmaty. Szkoda tylko, że pewnie ukamienują zwierzaka i w pół surowego wpierdolą
jak pokazuje to video , brunatnik jest nizej w ewolucji niż koń
*sypki drift po blacie*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów